Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ben alınması başarısızlıktır demiyorum ama Yönetim ve TD nin plansızlığından geldiğimiz noktaya dikkat çekmek istedim.Burada suc tamamen yonetimde degil. Boey'in parasinin yarisi bankalar birligine, bir kismi da Jelert'e gitti. Jelert'in alinmasinda taraftar baskinin etkisi cok ama cok buyuk, biz bu kadar "sag bek almazsaniz gidersiniz" diye baski yapmasak belki daha nitelikli biri alinacakti.
Frankowski ise acik ve net herkes tarafindan istenen bir transferdi. Yarim sezonluk performansina bakarak kotu transfer diyoruz ama alinirken hepimiz cok mutlu ve umutluyduk. Geriye donuk konusmasi gercekten cok kolay.
Sonuc olarak 30M'a sattigimiz adami bir sekilde bu paranin 10da 1'ine kiralarsak bu buyuk bir basari olur. Olaya biraz boyle bakmak lazim.
hiç beklemeye gerek yok - alternatif isim bakılmalı.Ertan Süzgün: "Sacha Boey, şu an için Almanya'da mutlu olduğunu ve başka seçenekleri kalmazsa Türkiye'ye gelebileceğini Galatasaraylı yöneticilere iletti. Teyitli bilgi."