Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray, Sacha Boey için resmi teklif yaptı"

Saçlara ne olmuş bunun yav? Sanki kafaya halat ipinden yapılmış peruk takmış gibi.

Burada suc tamamen yonetimde degil. Boey'in parasinin yarisi bankalar birligine, bir kismi da Jelert'e gitti. Jelert'in alinmasinda taraftar baskinin etkisi cok ama cok buyuk, biz bu kadar "sag bek almazsaniz gidersiniz" diye baski yapmasak belki daha nitelikli biri alinacakti.

Frankowski ise acik ve net herkes tarafindan istenen bir transferdi. Yarim sezonluk performansina bakarak kotu transfer diyoruz ama alinirken hepimiz cok mutlu ve umutluyduk. Geriye donuk konusmasi gercekten cok kolay.

Sonuc olarak 30M'a sattigimiz adami bir sekilde bu paranin 10da 1'ine kiralarsak bu buyuk bir basari olur. Olaya biraz boyle bakmak lazim.
Hocam ben alınması başarısızlıktır demiyorum ama Yönetim ve TD nin plansızlığından geldiğimiz noktaya dikkat çekmek istedim.

Jelert konusunu Yönetim bu hale getirdi, aylarca milleti Doue, Assignon, Saka diye oyaladılar. En son hiçbiri olmayınca, Jelert'de kendisi gelmeyi çok isteyince taraftarda bu transferi sahiplendi.
İkinci suçlu Okan Buruk.. Bu çocuğa süre mi verdi sağ bekte ki, çocuğun iyi veya kötü olduğunu yargılıyoruz.

Ben aksine öncelik Ali Turap'a verilsin istedim, onunla yarışacak genç bir oyuncu alınsın yanına yeter. Bunlar Saka'lardan başlayıp Jelerte 11 milyon basacak duruma geldiler.
Halbuki sen güney amerikadan bir tane ortalama genç çeksen, Ali Turap'la rekabete soksan daha fazla fayda sağlarsın. TR şartlarında şampiyon olmak için 11 oyuncunun 11'ine de çift haneli rakam gömmek mi gerekiyor?

Bizim taraftara sorsan Yunusu sene başı 3'e 5'e paketliyorlardı. Ben ve birkaç arkadaş dışında Yunusa sahip çıkan yoktu forumda. Bunların lafıyla transfer yapan Yönetim zaten ne diye o koltukta oturuyor.

Frankowski de tamamen saçma stratejileri yüzünden taraftarın açlığının bir sonucu. Ben bu adamı tanımıyordum ama o kadar izledim videolarda bunun neyine yükseldiler anlamadım.

Birde Okan Buruk'un devamlı 3 lü kanat beki aldırıp 4 lüde oynatmaya çalışması garabeti varki zaten her şeyin en baş sebebi o.. Tabi franko bunun dışında, bu adamın tek sorunu 3 lü beki olması değil..

Tek endişem büyük yerde yapamadım gibi bi psikoloji ile eskisi kadar hırslı ve konsantre oynayamaması.

Veya ŞL'de kendimi gösterirsem tekrar sıçrama yaparım diyerek yine hayvani bir performans da sergileyebilir.

Umarım gelir ve 2.si olur.

Ertan Süzgün: "Sacha Boey, şu an için Almanya'da mutlu olduğunu ve başka seçenekleri kalmazsa Türkiye'ye gelebileceğini Galatasaraylı yöneticilere iletti. Teyitli bilgi."

Mutlaka alınacak bir adam değil piyasada milyon tane sağ bek var bir zahmet araştırsınlar.

Geri
Üst Alt