- 10 Nisan 2013
- 53.431
- 33.262
- 2.993
Kalite olarak iyi ama yaşı bizim için olumsuz. Okan hoca kaliteli isimlerle en kötü ligi alırım diye düşünüyor herhalde ama yaşlı oyuncularla CL'de nal toplarız. Biraz genç isimlere yönelmemiz şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davinson'u 9'a bırakan belki 15'e bırakırMesele bissoumayı beğenmek değil mesele bissoumaya totnım ne kadar ister bence 25 den aşağı çekmez
Son 2 sezondur sırf pasör diye yok Angelino, yok Frankowski yok, Kerem Demirbay yok şu yok bu 40 tane adam aldırıp takımın içine ettiler, ondan sonra sezonun ortasında yandım Allah diyip, Barış Alper'e, Berkan Kutlu'ya, Lemina'ya,
Eren Elmalı'ya sarıldılar sezonu kurtardılar, yine dön dolaş hala aynı saçmalıklar... Anlayın kardeşim artık, çevik hızlı yırtıcı, fizikli adamlar olmazsa olmazzzz... Çıtkırıldım ama pasör orta sahaymış, teknik sol bekmiş, bu takımın sisteminde bunların yeri yok...
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rüya görme keramettin admir gelip atarlanacak şimdi ne silvası nereye alıyorsunuz diyeBernardo silvaya yönelin
YöneldimBernardo silvaya yönelin
Onu Xhaka'ya özel söylemedim de genel olarak belirttim aslında, ihtiyaç olmayan oyuncu tarzlarına gitmememiz lazım artık.Dediklerine katılıyorum da Xhaka çıtkırıldım bir adam değil. Mevcut Lemina'dan aşağı kalır yanı yok defansif anlamda.