Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray Xhaka için resmi teklif yaptı"

Kalite olarak iyi ama yaşı bizim için olumsuz. Okan hoca kaliteli isimlerle en kötü ligi alırım diye düşünüyor herhalde ama yaşlı oyuncularla CL'de nal toplarız. Biraz genç isimlere yönelmemiz şart.

Xhaka yem,
hedef Bernardo... :3838:

Bomboş bir transfer olur. Bir sezon sonra Sergio gibi göndermeye çalışırız. Ne takıma uyum sağlayacak fizik kapasitesi var ne de o eski Xhaka var.

Umarım bir şekilde bu transfer bozulur. Okan hala daha oyun sistemine hangi oyuncunun uyacağını anlamadıysa ee yuh artık yani...

Buna vereceğimiz parayı zambo anguissa'ya versinler bu sene ayrilacakmis napoli'den orta sahaya cuk diye oturur.

Son 2 sezondur sırf pasör diye yok Angelino, yok Frankowski yok, Kerem Demirbay yok şu yok bu 40 tane adam aldırıp takımın içine ettiler, ondan sonra sezonun ortasında yandım Allah diyip, Barış Alper'e, Berkan Kutlu'ya, Lemina'ya,
Eren Elmalı'ya sarıldılar sezonu kurtardılar, yine dön dolaş hala aynı saçmalıklar... Anlayın kardeşim artık, çevik hızlı yırtıcı, fizikli adamlar olmazsa olmazzzz... Çıtkırıldım ama pasör orta sahaymış, teknik sol bekmiş, bu takımın sisteminde bunların yeri yok...

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herif yıllarca arsenal ile premier ligde istikrarlı oynamis

yetmemis bundesliga ya gidip leverkusen le samp olmus

senede musabaka kacirmadan 40 kez sahaya cikmis

isvicre mt ile 100 müsabakaya cikmis ve captain

yas elestirel bi kriter olabilir ama herifin topculugu tartismaya kapali bi hadise

Son 2 sezondur sırf pasör diye yok Angelino, yok Frankowski yok, Kerem Demirbay yok şu yok bu 40 tane adam aldırıp takımın içine ettiler, ondan sonra sezonun ortasında yandım Allah diyip, Barış Alper'e, Berkan Kutlu'ya, Lemina'ya,
Eren Elmalı'ya sarıldılar sezonu kurtardılar, yine dön dolaş hala aynı saçmalıklar... Anlayın kardeşim artık, çevik hızlı yırtıcı, fizikli adamlar olmazsa olmazzzz... Çıtkırıldım ama pasör orta sahaymış, teknik sol bekmiş, bu takımın sisteminde bunların yeri yok...

Dediklerine katılıyorum da Xhaka çıtkırıldım bir adam değil. Mevcut Lemina'dan aşağı kalır yanı yok defansif anlamda.

bu transfer girişimini normalleştirmeyin. Okan buruk'un isim isim listelerle transfer talebi yasaklanmalı. Profili söylesin yönetim araştırsın. Böyle olmaz yani bu iş bu ne ya yine bir cuesta getirtecek illa. Kulübe acilen futbol aklı lazım. Katara çevirecekler burayı.

Zihinsel olarak hala iş yapar ama, bu serüvende hedef Xhaka mı olmalı emin değilim. Tam Fenerlik transfer gibi duruyor.

Olm hangi çıkan ilk ismi almışız da bunu alacağımıza inanıp sevinip ya da bağırıp çağırıyorsunuz?

Okan Buruk'un yaşlı oyunculara bel bağlaması bitmicek sanırım. Birisi kendisine son transferini yapan yaşlı oyunculardan bonservis kazanamayacağını söyler umarım.

Dediklerine katılıyorum da Xhaka çıtkırıldım bir adam değil. Mevcut Lemina'dan aşağı kalır yanı yok defansif anlamda.
Onu Xhaka'ya özel söylemedim de genel olarak belirttim aslında, ihtiyaç olmayan oyuncu tarzlarına gitmememiz lazım artık.

Sergio ilk sene bence çok iyiydi.

Xhaka ondan daha üst düzey ama bana göre.

Gelirse 1.5 sene iyi oynar sonra düşüşe geçer diye düşünüyorum.

Bu arada hissiyatım bence ya Fb’ye ya da Suudi’ye gidecek.

Kaliteli bir isim 2 sezon üst düzey oynar ancak daha genç diri bir ismi tercih ederim Xhaka yaşına göre maliyetli bir transfer olur

Geri
Üst Alt