Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.073
- 35.201
- 3.758
Xhaka teknik olarak muhteşem oyuncu ama artık emekli dönemine geldi hoca tadic rolünde düşünüyor olsa bile mantıksız bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özetle bir kaleci, bir Xhaka, bir potansiyelli genç sağ bek ve bir yerli stoper alternatifi ile bu iş çözülür. Sağ bek yine tutmazsa artık Lemina'yı filan deneriz.Yabancı Transfer/Güvenç
Yabancı Transfer/Jelert
Sánchez/Ayhan/Baltacı
Bardakcı/Yerli Transfer
Elmalı/Jakobs
Torreira/Lemina
Xhaka/Kutlu
Akgün/Zaniolo
Sara/Morata
Yılmaz/Sallai/Er. Aydın
Osimhen/Icardi/Kutucu
Yabancıların biri U23 olursa bu kadro hem lig hem Avrupa için kurulabilir. Yerli transferin Türkiye'den yetişmiş olması koşulu ile Avrupa listesinde de sorun yaşanmaz. Burada yazanların dışında altyapıdan yetişen bir oyuncu daha eklenebilir. Ahmed Kutucu'nun Avrupa listesinde yine olmadığını varsaydım.
Oyuncu kaybetmediğimiz durumda yukarıdaki kadroyu artırmanın lüzumunu görmüyorum açıkçası. Muslera, Mertens, Demirbay, Frankowski ve Cuesta'dan da çıkılacağını tahmin veya ümit ediyorum.
Beklenmedik bir sekilde Lemina'yi yedege atarsa sasirmayinSara'yi da gectim Toreira-Lemina ikilisinin yanina Xhaka hic olmaz gibi ..Hangisini yedek oturtacaksin ?
Bsna hic mantikli gelmedi bu is
4-3-3 huso
Öyle bir şey olursa forumda beni kim durduracakBeklenmedik bir sekilde Lemina'yi yedege atarsa sasirmayin![]()
Büyüğüz heeeİsimlere bak. Galatasaray devleşti.
…which is?Sistem takımı oyuncusuysa zaten bizde patlar.Bizde anca bireysel performansta iş yapan oyuncu yarıyor.Malumumuz tek bir oyun planımız var.
Mesele bissoumayı beğenmek değil mesele bissoumaya totnım ne kadar ister bence 25 den aşağı çekmezLemina yerine Torri yedek olmalı. Takımdaki açıkları bir tek o kapatıyor.
Sizce Okan Buruk, Bissouma'yi beğenmedi mi?