Tier 1 Sami Yen Haber: "Galatasaray Xhaka için resmi teklif yaptı"

Xhaka teknik olarak muhteşem oyuncu ama artık emekli dönemine geldi hoca tadic rolünde düşünüyor olsa bile mantıksız bence

Yabancı Transfer/Güvenç

Yabancı Transfer/Jelert
Sánchez/Ayhan/Baltacı
Bardakcı/Yerli Transfer
Elmalı/Jakobs

Torreira/Lemina
Xhaka/Kutlu

Akgün/Zaniolo
Sara/Morata
Yılmaz/Sallai/Er. Aydın

Osimhen/Icardi/Kutucu

Yabancıların biri U23 olursa bu kadro hem lig hem Avrupa için kurulabilir. Yerli transferin Türkiye'den yetişmiş olması koşulu ile Avrupa listesinde de sorun yaşanmaz. Burada yazanların dışında altyapıdan yetişen bir oyuncu daha eklenebilir. Ahmed Kutucu'nun Avrupa listesinde yine olmadığını varsaydım.

Oyuncu kaybetmediğimiz durumda yukarıdaki kadroyu artırmanın lüzumunu görmüyorum açıkçası. Muslera, Mertens, Demirbay, Frankowski ve Cuesta'dan da çıkılacağını tahmin veya ümit ediyorum.

Yabancı Transfer/Güvenç

Yabancı Transfer/Jelert
Sánchez/Ayhan/Baltacı
Bardakcı/Yerli Transfer
Elmalı/Jakobs

Torreira/Lemina
Xhaka/Kutlu

Akgün/Zaniolo
Sara/Morata
Yılmaz/Sallai/Er. Aydın

Osimhen/Icardi/Kutucu

Yabancıların biri U23 olursa bu kadro hem lig hem Avrupa için kurulabilir. Yerli transferin Türkiye'den yetişmiş olması koşulu ile Avrupa listesinde de sorun yaşanmaz. Burada yazanların dışında altyapıdan yetişen bir oyuncu daha eklenebilir. Ahmed Kutucu'nun Avrupa listesinde yine olmadığını varsaydım.

Oyuncu kaybetmediğimiz durumda yukarıdaki kadroyu artırmanın lüzumunu görmüyorum açıkçası. Muslera, Mertens, Demirbay, Frankowski ve Cuesta'dan da çıkılacağını tahmin veya ümit ediyorum.
Özetle bir kaleci, bir Xhaka, bir potansiyelli genç sağ bek ve bir yerli stoper alternatifi ile bu iş çözülür. Sağ bek yine tutmazsa artık Lemina'yı filan deneriz.

bence artık bizim nasıl oyuncu tipine yöneleceğimiz ortada. bu oyunculardan bize hayır gelmez. bize atletik fizikli oyuncu lazım. lemina nasıl fark yarattı görüyoruz. kimsenin beğenmediği sallai fizikle eziyor.boeyden sonra neden sağ bek istikrarı yakalayamadık, en büyük sebebi fizik kalite. bize adam yiyen oyuncu lazım. forvette bile osimheni bulmuşken artık takıma o tarz oyuncular yığmalıyız.

Lemina yerine Torri yedek olmalı. Takımdaki açıkları bir tek o kapatıyor.
Sizce Okan Buruk, Bissouma'yi beğenmedi mi?

Xhaka pas kalitesi oyun görüşü
Sut kabiliyeti olarak bizim ligin uzerinde bir oyuncu ama temposu ne alemde onu bilmiyorum

Tempolu olsa zaten Leverkusen de devam eder bence buyuk maliyet gereksiz

Yav bu adam 32 yaşındaymış, biz daha genç 26-29 arası üst seviye adamlara yönelmeliyiz
fener alır bunu bence, sonra transfer çalımı diye taraftarı uyuturlar yine

Allison
Sanchez - Lemina - Pavlovic
Barış Alper - Torreira - Xhaka - Sara - Eren E.
Morata/İcardi - Osimhen

kabul edelim mantıkdışı bir transfer olur lemina-torreira bu kadar oturmuşken

Muslera ve Mertens giderken tecrübeli yabancı kontenjanından yer açılıyor.
Takımın geri kalanı çok yaşlı değil.
Xhaka ile birlikte bu yaşlarda kaliteli başka bir yabancı daha alınabilir.

Geri
Üst Alt