Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.650
- 6.582
- 608
inter'in ^degisime gidecegi kacinilmaz mevcut . < - >
mikhi,acerbi, darmian ,de vrj ve daha bir kaci 30+ pluslar dan inter ayrilacaktir beklentisindeyim .
inter maclari donemleri de defalarca vurguladigim nokta;
kita nin en yasli 11i ile -coklu ve her biri zorlu kulvarlar da mucadele etmeleri , sureklilik adina riskli idi .
iyi bir sistem ve dogru profil ve uyumla bir kac sezon goturduler gorece . bu dengeyi devam ettirmeleri cok zordu , artik tren raydan cikti ozellikle bu sezon bu bariz belli olmustu, son sert uyanisi psg macinda aldilar.
toparlarsak ; 30+ lar elden cikmasi beklenenler dahilinde.
bir tek ,sahsen hakan adina surpriz buldum listeye eklenmesine...
bunu da inzaghi'ye bagliyorum. neyse dun detaylica degindim bu durumu.
kanaatimce ,hakan yerine , next gen den bugune takibimde olan guncel lazio da yer alan ; *rovella'yi alacak inter .
bu saatten den sonra inter'in niyetini de net gormus oldu hakan. haliyle o da ayrilmak ister. istememesi hata olur, inter'in bu gecis degisimi juve nin gecis gibi olabilir......
degisimi hasarsiz atlatirlarsa ,o gun geldiginde takdir ederim .
velhasil ,
sozun ozu ; hakan cok begendigim bir oyuncudur ,
gelmesini de cok isterim. < - >. $ dan bagimsizdir bu yorumum .
saygi ve selamlar .
mikhi,acerbi, darmian ,de vrj ve daha bir kaci 30+ pluslar dan inter ayrilacaktir beklentisindeyim .
inter maclari donemleri de defalarca vurguladigim nokta;
kita nin en yasli 11i ile -coklu ve her biri zorlu kulvarlar da mucadele etmeleri , sureklilik adina riskli idi .
iyi bir sistem ve dogru profil ve uyumla bir kac sezon goturduler gorece . bu dengeyi devam ettirmeleri cok zordu , artik tren raydan cikti ozellikle bu sezon bu bariz belli olmustu, son sert uyanisi psg macinda aldilar.
toparlarsak ; 30+ lar elden cikmasi beklenenler dahilinde.
bir tek ,sahsen hakan adina surpriz buldum listeye eklenmesine...
bunu da inzaghi'ye bagliyorum. neyse dun detaylica degindim bu durumu.
kanaatimce ,hakan yerine , next gen den bugune takibimde olan guncel lazio da yer alan ; *rovella'yi alacak inter .
bu saatten den sonra inter'in niyetini de net gormus oldu hakan. haliyle o da ayrilmak ister. istememesi hata olur, inter'in bu gecis degisimi juve nin gecis gibi olabilir......
degisimi hasarsiz atlatirlarsa ,o gun geldiginde takdir ederim .
velhasil ,
sozun ozu ; hakan cok begendigim bir oyuncudur ,
gelmesini de cok isterim. < - >. $ dan bagimsizdir bu yorumum .
saygi ve selamlar .