Tier 1 Sami Yen Haber: "Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray ile anlaşmaya vardı"

inter'in ^degisime gidecegi kacinilmaz mevcut . < - >

mikhi,acerbi, darmian ,de vrj ve daha bir kaci 30+ pluslar dan inter ayrilacaktir beklentisindeyim .
inter maclari donemleri de defalarca vurguladigim nokta;
kita nin en yasli 11i ile -coklu ve her biri zorlu kulvarlar da mucadele etmeleri , sureklilik adina riskli idi .
iyi bir sistem ve dogru profil ve uyumla bir kac sezon goturduler gorece . bu dengeyi devam ettirmeleri cok zordu , artik tren raydan cikti ozellikle bu sezon bu bariz belli olmustu, son sert uyanisi psg macinda aldilar.

toparlarsak ; 30+ lar elden cikmasi beklenenler dahilinde.
bir tek ,sahsen hakan adina surpriz buldum listeye eklenmesine...
bunu da inzaghi'ye bagliyorum. neyse dun detaylica degindim bu durumu.

kanaatimce ,hakan yerine , next gen den bugune takibimde olan guncel lazio da yer alan ; *rovella'yi alacak inter .
bu saatten den sonra inter'in niyetini de net gormus oldu hakan. haliyle o da ayrilmak ister. istememesi hata olur, inter'in bu gecis degisimi juve nin gecis gibi olabilir......
degisimi hasarsiz atlatirlarsa ,o gun geldiginde takdir ederim .

velhasil ,
sozun ozu ; hakan cok begendigim bir oyuncudur ,
gelmesini de cok isterim. < - >. $ dan bagimsizdir bu yorumum .

saygi ve selamlar .

Abi nasil olacak bu is, benim hala aklim almiyor? 20m bile fazla bu yastaki adama. Cokta isterim Hakan'i, lakin Inter nah ikna olur. Verecek miyiz yani 30m?

10 milyondan fazlası etmez bonservisi

Sezon sonu yaş 32 olacak

Bonservis vermedikleri ve 32 yaşına gelen birine 30m istemek fantazi. 7-8 m yeter de artar.

Sara ya 22 milyon verdik simdi onun yerini doldurmak icin hakana da 30 mu verecegiz?

Gardi bakıyorsa transfere bir yöntem bulacağını düşünüyorum ama bıyıklıya kaldıysa bu transfer 40 öder herkes deli olur izleyip göreceğiz

Olmayacak duaya amin işleri.İnter senden 20+yı koparmadan salmaz.Sende ağustosa kadar beklersin 20+ya alabilmek için üstüne 10m maaş verirsin bal kaymak kanım sarı kırmızı akar.

sistem oyuncusu olduğuna da kesinlikle katılmıyorum ben.Sistemi yaratan oyuncu kendisidir bence özellikleri itibariyle os'de her rolü en iyi şekilde yapacak bir adam @Suat Kara abinin de geçen dediği gibi 3 farklı teknik direktörle çalıştı ikisi 4lü biri 3lü olarak gattuso ve piolinin 4lüsü bile birbirinden farklıydı hakan'ın rolü farklıydı hepsini de en iyi şekilde yaptı bu kadar zaman bu sistemlere alışamayan oyuncu oldu ama hakan hepsini iyi şekilde yaptı en son gitti derin oyun kurucu bile oldu yani sistem oyuncusu olduğuna da ben katılmıyorum Hakan kendi yaratır sistemi

Sara ya 22 milyon verdik simdi onun yerini doldurmak icin hakana da 30 mu verecegiz?
niye yerini dolduralım gibi bakıyorsun ki 50 küsür maç var - hç bir pozisyon hepsini çıkaramazki.

her maçta 65-70 dk lık oyundan sonra düşülüyordu - kadro zenginliği mühim.

niye yerini dolduralım gibi bakıyorsun ki 50 küsür maç var - hç bir pozisyon hepsini çıkaramazki.

her maçta 65-70 dk lık oyundan sonra düşülüyordu - kadro zenginliği mühim.
Keramettin admin bu postu görmesin. çünkü o Gabriel Sara'dan hiç memnun değil

İyi de beni alın diyen zaten Hakanmış dolayısıyla Hakan ile anlaşmak kolay işti.

Inter 30 istiyormuş. Hadi en kral pazarlığı yaptık 20ye indirdik diyelim. Şimdi PSG, City gibi sınırsız paramız olmadığı için bazen “ihtiyaç/fayda/fiyat” analizi yapmak zorundayız.

Biz Osinin bonservisini ödemeye razı mıydık? Razıydık. 15 + 7(reklam parası) =22 milyon yıllık da Osimhen’e vereceğimiz söyleniyor muydu? Evet. Şu anda Osi’nin bizimle hala imzalamaması konusunda kafasını karıştıran şey ne? Al Hilal’ın yıllık 40 vermesi. Orta sahamızda Torreira Lemina Sara varken bir de yıllık 10 + 20 bonservisle Hakan çekeceğimize madem o bütçemiz var, o parayı da Osi’ye akıtsak; yıllığını 30 yapsak ve ikna etsek, daha faydalı bir iş olmaz mı teknik açıdan takım için? Icardi’nin bu sakatlıktan sonra bir daha asla prime Icardi olamayacağını ve benzer ciddiyette bir sakatlık yaşama olasılığının şu anda çok yüksek olduğunu hepimiz biliyoruz.

Yoksa Hakan çok iyi futbolcu, orada bir sorun yok. Sara’yı Hakan’ın maliyetini karşılayacak şekilde satabileceksek yine olur. Ama şu anda orta saha bence Osi’ye göre şekillenmeli. Öncelik Osi olmalı.

Geri
Üst Alt