Tier 1 Sami Yen Haber: "Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray ile anlaşmaya vardı"

Hakan'ın profile yazan Inter taraftarı da ipleri koparmış, güzelce veda edenler veya laf sokanlar ile dolu.

Birisi 30 milyon yazmış, delirme, bedava alacağız diye yanıt vermiş bizim taraftar. Adam 20+5 bonusa inmiş ama bizimki yine bedava diye yanıtlamış.

İşte pazarlık böyle yapılmalı. İyi güldüm.

Hakan'ın profile yazan Inter taraftarı da ipleri koparmış, güzelce veda edenler veya laf sokanlar ile dolu.

Birisi 30 milyon yazmış, delirme, bedava alacağız diye yanıt vermiş bizim taraftar. Adam 20+5 bonusa inmiş ama bizimki yine bedava diye yanıtlamış.

İşte pazarlık böyle yapılmalı. İyi güldüm.
Kesin kulübe alınmalı bu taraftar:)))

bu transfer bize girer ve zararli cikariz , inatlasmaya gerek yok.
31 yasindaki oyuncuya 20 milyon euro verecek halde degiliz

Hakan paşamızın keyfi istedi diye niye 10+ veya 20+ bonservis vericez anlamadım ya Mertens ikamesi olur mu hiç sanmıyorum e hangi yaramıza merhem tamam beleş olsa zaten gelsin de kısıtlı bütçemizden, ihtiyaç olmayan bir profile niye para ayırıyoruz sırf adam gelmek istedi diye ben bu işi anlamadım.

15 in altında bir bonservis anlasmaliyiz maaş da max 6 olsun. Mesela kerem demirbay yerine toreira yedegine Orta saha genc dinamik bir dolu adam var taraftardan çekinmeyin taraftarlar oyuncu değil derler mi demeyin hoca da dahil koltuk gider mi de demeyin alin artık genc dinamik isimleri.

15 in altında bir bonservis anlasmaliyiz maaş da max 6 olsun. Mesela kerem demirbay yerine toreira yedegine Orta saha genc dinamik bir dolu adam var taraftardan çekinmeyin taraftarlar oyuncu değil derler mi demeyin hoca da dahil koltuk gider mi de demeyin alin artık genc dinamik isimleri.
Milandan bedavaya aldılar,Hakan'a verdikleri imza parası kadar verelim bu iş sulh ile çözülsün.

Adama emekleri için teşekkür ederek, 10 numaralı formayı emekli etmeleri gerekirken mal gibi prestijlerini yerle bir ettiler.
Stadyumu saran mavi-siyah renkli yılanda bir tarafınıza girer umarım.

Ne bu israr? Bunun maliyeti asiri derece fazla, git 1+1 belese ilkayi al daha mantikli olur.

Forumda hakan nefreti arşa çıkmış. Bir çoğunuz da doğmamış çocuğa don bicmissiniz. Kaliteli türk oyuncu varsa önerin. Hem hakan hemde İlkay uygun maaş ve bonservislere kesinlikle formamizi giymelidir. Bu iki oyuncuda takimlarinda yatıp da Galatasaray forması giymek için can atmiyorlar. lemina, torriera ve sarayı 60 maç oynatmak yerine, hakan ve İlkay ile süreleri adaletli dağıtarak ortasaha da hep üstün halde olabiliriz. Tek problem, öncelik olan kale, forvet ve sağ bek transferlerine odaklanmak yerine hakan ve İlkay ile uğraşildigi için tepki verebilirsiniz.

Hako yuvasına dönüyor demek.

31 yaşındaki adama 20-25 milyon euro bonservis veren kesin o transferden komisyon alıyordur.

Geri
Üst Alt