Tier 1 Sami Yen Haber: "Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray ile anlaşmaya vardı"

Hakan'a karşı bir nefret falan yok, sapla samanı karışıtıryoruz yorumlarda. Hakan iyi bir futbolcu hatta bizim takım seviyesine gayette güzel bir transfer olur ama Hakan 31 yaşında ve serbest konumda bir oyuncu değil. Oynamak istediğimiz eforlu oyun için ise temposu sıkıntı yaratabilir ama klas bir topçu olduğunu kabul ediyoruz ondan şüphe yok. Ayrıca Galatasaraylı olması kendisini daha da motive ediyordur eminim. Hakan makul şartlarda geldiği taktirde hiçbir taraftarın itirazının olacağını sanmıyorum. Örnek olarak 10m euro bonservis ve 5m euro'yu aşmayacak bir maaşla buyursun gelsin bağrımıza basarız aslanımızı.

Hakan oldu gibi sanırım. Bu yaz sosyal medya paylaşımları da çok özgüven doluydu. İtalya macerası bitiyor. İstanbul'a hoş geldin diyelim artık.

Forumda hakan nefreti arşa çıkmış. Bir çoğunuz da doğmamış çocuğa don bicmissiniz. Kaliteli türk oyuncu varsa önerin. Hem hakan hemde İlkay uygun maaş ve bonservislere kesinlikle formamizi giymelidir. Bu iki oyuncuda takimlarinda yatıp da Galatasaray forması giymek için can atmiyorlar. lemina, torriera ve sarayı 60 maç oynatmak yerine, hakan ve İlkay ile süreleri adaletli dağıtarak ortasaha da hep üstün halde olabiliriz. Tek problem, öncelik olan kale, forvet ve sağ bek transferlerine odaklanmak yerine hakan ve İlkay ile uğraşildigi için tepki verebilirsiniz.
Hakan Türk değil yabancı olsa karşı çıkanların ( sadece forum özelinde değil ) %90’ı böyle oyuncunun yaşına ve maliyetine mi bakılır gelsin diye ortalığı yıkardı

Son 3 sezonda dünyanın top 10 orta sahası içinde olan ve geçen sene Bayern Münih’in 60 milyon verip alamadığı adam hakan. Bu forma için 1 aydır kendini yırtan adamı istememek olmaz

Hakan oldu gibi sanırım. Bu yaz sosyal medya paylaşımları da çok özgüven doluydu. İtalya macerası bitiyor. İstanbul'a hoş geldin diyelim artık.

o zaman bu gece bize uyku yok demektir

sabaha kadar kap bekleyecegiz artik

kaliteli türk oyuncu cok kıymetli bizim lig icin o yuzden bosuna tartısmaya gerek yok ilkay fosiline 3 yılda gömülecek paralar dahamı makul

inter 15e falan vermezse seneye 1 yaş daha yaşlanacak , üstüne istemeyerek oynayacak olan ve her hatada taraftarın tepki göstereceği bir oyuncuyu tutmuş olacak.Keyifleri bilir yani

Hakan'ı beğenmeyenlerin çoğu milli takım performansına göre konuşuyor. Milli takım oyunumuz yakın zamanna kadar resmen kaos futboluydu. Hakan gibi bir futbolcunun özellikle hedef oyuncu olmadan yapabilecekleri sınırlı. Bizde çok faydalı olacaktır.

Hakan'a karşı bir nefret falan yok, sapla samanı karışıtıryoruz yorumlarda. Hakan iyi bir futbolcu hatta bizim takım seviyesine gayette güzel bir transfer olur ama Hakan 31 yaşında ve serbest konumda bir oyuncu değil. Oynamak istediğimiz eforlu oyun için ise temposu sıkıntı yaratabilir ama klas bir topçu olduğunu kabul ediyoruz ondan şüphe yok. Ayrıca Galatasaraylı olması kendisini daha da motive ediyordur eminim. Hakan makul şartlarda geldiği taktirde hiçbir taraftarın itirazının olacağını sanmıyorum. Örnek olarak 10m euro bonservis ve 5m euro'yu aşmayacak bir maaşla buyursun gelsin bağrımıza basarız aslanımızı.
Hay Allah razı olsun.

Katılıyorum bir çoğuna da Hakan nasıl oynayamıyor ya bizim oyunumuzu

Ne oynuyoruz biz bu kadarda İtalya liginin en iyi 2-3 orta sahasından biri bizim oyunumuzu oynayamıyor

Bu iş olursa çoğu kişi memnun kalmayacak gibi.

Öyle 10-15 arasına bitme ihtimali olduğunu sanmıyorum çünkü.

Hakan'ı beğenmeyenlerin çoğu milli takım performansına göre konuşuyor. Milli takım oyunumuz yakın zamanna kadar resmen kaos futboluydu. Hakan gibi bir futbolcunun özellikle hedef oyuncu olmadan yapabilecekleri sınırlı. Bizde çok faydalı olacaktır.
bizde de milli takımdaki gibi oynar düşüncesinde olan çok var üstad

Katılıyorum bir çoğuna da Hakan nasıl oynayamıyor ya bizim oyunumuzu

Ne oynuyoruz biz bu kadarda İtalya liginin en iyi 2-3 orta sahasından biri bizim oyunumuzu oynayamıyor
Bizde 6 oynayan Lemina stoperlerin bütün boşalttığı alanları dolduruyor Hakan o işi yapamaz kastedilen buysa burası doğru. Ama Hakan, Lemina ile oynayarak da bizi üst seviyelere çekebilir. İnsanların zihninde Hakan "6" oynuyor işi biraz yalandan bir ezber oturttu. Hakan'ı topu yönlendiren merkez oyuncu yaptıktan sonra her türlü oynar.

6-8-10 hepsinde fayda alınabilecek bir adam şu noktada bizim için.

Eforlu oyunu oynayamıyor dediğin adam dünyanın en çok ikili mücadele olan, en çok koşulan 5 major ligin bir tanesinde şampiyonluğa oynayan takımın as oyuncusu. Milli takımda Arda bebesine yer açmak için forvet arkasına koymamız gereken adamı 8 hatta 6 no oynatmak zorunda kaldık ki en çok efor gerektiren mevkiler. Hakkını da verdi. Bizim dandirik ligimizde mi o eforu gösteremeyecek? Geçen seneyi saymıyorum bile, ilk 2 senesindeki Mertens’ten daha az mı efor gösterr gelirse?

Geri
Üst Alt