- 23 Temmuz 2011
- 74.391
- 50.053
- 4.693
ALİ WİNCHESTER DE KİM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oeALİ WİNCHESTER DE KİM
Mevcut başkan ve yönetim denen laleleri savunup Erden Timur'a çakmaya çalışan sözde Galatasaraylılar mı var rengim yoksa bana mı öyle geliyor?Transferde patlamayan mi var? Doue konusunda herkes gibi patladı daha da girmedi zaten bu işe. Hermoso örneğinde olduğu gibi 2. kez bunlara güvenmedi ve yazmadı.
Yönetimi desteklerse satılıktır zaten. İyi de yapıyor.
Bir tane sözde gs li olup gs sayesinde fenomen olup paraya bakan bir tip işteALİ WİNCHESTER DE KİM
yaşlandıkça iyice memnuniyetsiz bi hal almaya başladın.Mevcut başkan ve yönetim denen laleleri savunup Erden Timur'a çakmaya çalışan sözde Galatasaraylılar mı var rengim yoksa bana mı öyle geliyor?
Dikkatle takip ediyorum özellikle son günlerdeMevcut başkan ve yönetim denen laleleri savunup Erden Timur'a çakmaya çalışan sözde Galatasaraylılar mı var rengim yoksa bana mı öyle geliyor?
Kim bunlar ve ne anlatıyolar özellikle Ali winchester kim
Oha. Bunun Galatasaray ile alakası bile kalmamış. Direkt insanlık suçu. Bu zihniyetin bir saniye bile güneş görmemesi lazım usta.
Şunu yazan insanımsının böyle güzel bir forumda adı bile yasak listesine alınmalı. Kansız.
Yaşlı babandır!!yaşlandıkça iyice memnuniyetsiz bi hal almaya başladın.
son dönem halini hiç iyi görmüyorum
Nasıl bir zihin yapısı lan bu? 40 tane anlı şanlı fahişe bir araya gelse yine bunun gibileri çıkaramaz. Bu ve bunun gibi yaratıklar nereden bitiyor yahu? Nereden bittiği belliyse nükleer atın oraya.
Hayır. Ali wincheesteer.samiyen hesabı mı ciro için epstein adasında satılsın yazmış? doğru mu bu ya kanım dondu cidden.
Böyle şerefsiz haysiyetsiz insanları ünlü ediyoruz işte utanmaz arlanmaz herif