sami yen haber twitter hesabı

Katılıyorum 1 hafta önce isyanı başlatsa, şu an daha farklı olabilirdi belki, bu avarellerin bir halt yapamayacağı belliydi.

birkaç tane şımarık velet twitterda ağız ishaliyle gündem belirleyebiliyor, sosyal medya denen lanetin olanak sağladığı durum bu

bunu ciro rezaleti sonrası sosyal medya geneli için yazmıştım ama samiyen haber daha çocuk olmasına rağmen yıllardır hesabının ve etkisinin büyüklüğüne gereken ciddiyeti sağlıyor, kendince aldığı bazı duyumların boş çıkması çok da önemli değil kulübe zarar verecek hareketlerden kaçınıyor

umarım böyle devam eder

Bu hesabı yöneten 18 yaşında çocuk değil mi nasıl böyle bağlantıları olabiliyor garip bir durum

Bu hesabı yöneten 18 yaşında çocuk değil mi nasıl böyle bağlantıları olabiliyor garip bir durum

Tek kişilik hesap olduğunu sanmıyorum. Ailesi vasıtasıyla networku geniş bebeler muhtemelen. Yalnız 18 yaşında olsa da kesinlikle ergen bir aptal değil, gayet aklı başında bir profil çiziyor.

Bu yavşakların içinden geçmesini de keyifle izliyorum 2-3 gündür.

Geçen seneden beri 100 tane dava açıldı adam hakkınd, hala mı devam ediyor 17 yaşında geyiği.

Tarihte Galatasaray taraftarını böyle birlik haline getirebilen başkası da olmamışken hele.

Kedilere işkence eden çete mi varmış
Bu dünya ne hale geldi arkadaş. Bu sevgisizlik hangi boyutlara ulaştı ya
2000lerin başında da satanist oluşumlar öne çıkmıştı, önlerine gelen hayvanı kesiyorlardı. Sen nasıl yerde büyüdün olm ya

2000lerin başında da satanist oluşumlar öne çıkmıştı, önlerine gelen hayvanı kesiyorlardı. Sen nasıl yerde büyüdün olm ya
Bizim çocukken Yavuz Selim de tanık olmadığımız olay kalmamışken Ali Rıza üstadın çocukluk yılları

Yavuz Selim’de o gün aksiyon yoksa mahalle içi kavga çıkarıldığı yönünde geyikler vardı

Doğru mu

Yavuz Selim, Emek FSM ve Alemdar vardiyalı çalışıyorlarmış aksiyon konusunda diye duymuştum ben de. Maksat Bursa kavgasız kalmasın, en azından bir bıçaklama olsun.

Bizim çocukken Yavuz Selim de tanık olmadığımız olay kalmamışken Ali Rıza üstadın çocukluk yılları

İlk okulda top oynarken top okuldan yola kaçtı. Aşağı atladım aldım topu. Yavuz selimden gelmiş olması muhtemel küçük bir çocuk bana artistlik yaptı aşağıda. Kovalayım dedim kaçtı sonra durdu bıçak çekti o beni kovaladı.

Geri
Üst Alt