sami yen haber twitter hesabı

Bu hesabın sahibi 18 yaşında çocuk diyorlar ama paylaşımları ergen gibi değil ?

Köpekler katledilsin diye ortalığı yıkan anonim hesaplar vardı, hepsi Allah kitap sövüp itperest diyorlardı insanlara. Bunlarmış demek. hayvan katletmek veya insan katletmek hoşlarına gidiyor bunların. Hepsini toplayıp, ibreti alem olsun diye idam edeceksin devamında da çocuklarıyla ilgilenmeyen ailelere ağır cezalar getirilecek kanunlar getireceksin.

İyi ki söyledin
Olum tamam onlar vardı da bir dönem içtiler kanı sonra bitti o furya diye düşünmüştüm
Çok safım ya
Hala varlar hatta aleni mekanları var izmir alsancakta barları var ,özellikle gothic tayfa gibi kandırıyorlar liseli iq düşük bebeleri ,bir tanesini çok temiz dövmüştü bizim arkadaş çocuğuna satasti diye, polis birsey yapmıyor bunlarabyani gördüğünüz yerde doverdeniz hayra girersiniz

Bu adam kero admin olabilir mi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Küçücük ilçenin küçük bir okulunda birisi itiraf sitesi açtı, köyden gelen kızlarla alakalı iftira attiyorlardi. Aynı bu tipler gibi zorbalıkla görüşme isteğinde oluyorlardı liseli kızlarla. Dmden yasayı gönderdik, cevaben, araştırdım herhangi bir suç islemiyorum, islesemde Instagram verileri paylaşmıyor devletle. Dilediğiniz yere şikayet edebilirsiniz diye cevap aldım. Öğrencilerden biri olduğunu düşünüp Sherlock gibi çalıştım, çocuğu buldum ama kanıt olmadığı için sadece korkuttum. Akşama kalmadan hesap silindi. Fakat oradaki yazılanlardan kaynaklı ogrencilerimden bazılarına kendi köyünden bazı tipler şantaj yapmış. Babana anlatirim çıplak foto at vs gibi. 14-15 yaşında kızlara diyor bunu, okulunu biliyorum evini biliyorum falan diye. Savcı arkadaşlara açtım konuyu, Instagram pedofil olduğu veya terörist olduğu ispatlanmış kişiler hariç bilgi paylaşımı yapmiyormus. Çocukları korumak için tek tek o heriflerle dmde blofler ve tehditlerle önüne geçtim. Öğretmenim ben, devlet çocukları koruyamazsa benim elimden ancak bu kadarı geliyor.

Zamanında Ankara'da yine bi ilçede çalışırken 7. sınıf öğrencim intihara kalkıştı ta 2011 senesinde. Erkek arkadaşına uygunsuz bir resim atmış, bu oede tum dersaneye paylaşmış. Kızın babası dersaneye çocuğu öldürmeye geldi, saatlerce zor ikna ettim. Taşındılar, bir daha göremedim. Cyber bullying ergenler için çok büyük tehdit. Çok kolay kaniyorlar, yeterli bilgileri olmadan güvenliksiz sosyal medyaya dalıyorlar. Allah korusun, dikkat edin. Daha çok örnek var ama ilk ve son örnekleri yazdım.

Geri
Üst Alt