Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.288
- 23.094
- 2.228
Hakkımızı savunamayan hesap. Isi cirkeflige vurmayi bilecek yeri geldiginde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sponsorları da olaya doğrudan dahil edip gerekeni tam anlamıyla yaptı. Elleri dert görmesin, hesabı kim ya da kimler yönetiyor bilmiyorum ama şu tarz konularda çok hızlı pozisyon alıyor
Twitch tarafında neler neler yaşanılıyor da 3-5 gün sonra unutulup rezil insanlar yayınlarına devam ediyor. Bu da öyle devam eder ama biraz başını ağrıtacaklar. Sponsorunun da olaya doğrudan dahil olup anında hamle yapması iyi olmuş, Twitch tarafından da bir hamle gelirse (zannetmiyorum) aklını başına toplaması için uzun bir süre vakti olur. Şu söylenen cümleler falan rezilliğin daniskası.o kiza noldu simdi
gta5 homelander mod videoyu izledin miTwitch tarafında neler neler yaşanılıyor da 3-5 gün sonra unutulup rezil insanlar yayınlarına devam ediyor. Bu da öyle devam eder ama biraz başını ağrıtacaklar. Sponsorunun da olaya doğrudan dahil olup anında hamle yapması iyi olmuş, Twitch tarafından da bir hamle gelirse (zannetmiyorum) aklını başına toplaması için uzun bir süre vakti olur. Şu söylenen cümleler falan rezilliğin daniskası.
Yeni bir video çıktıysa bilmiyorum ama daha önce görmüştüm o modugta5 homelander mod videoyu izledin mi
Selam soyle.Arkadaşım olur
Biz Galatasaray’ın ta kendisiyiz dostumSelam soyle.