sami yen haber twitter hesabı

Hakkımızı savunamayan hesap. Isi cirkeflige vurmayi bilecek yeri geldiginde.

Abartılı fanatizme kaçmadığı ve üslubunu koruduğu için ben de seviyorum. Bizim zaten ne ihtiyacımız var ne de kanımız uyuşur gereksiz şaklabanlıklarla taraftar kazanmaya çalışan tiplere. Diğerlerine bakıyorum Ahmet Ercanlar, Devrim Zengi, Ahmet Konanç, Bülent Uslu vs... Acayip acayip meczup tipler. Yolda görsen selam vermezsin. Bir twit atıyorlar altında "abi saplaaaaa" yazan bir sürü liseli zombiler. Herifler ciddi bir şey sandılar kendilerini. Komedi.

o kiza noldu simdi
Twitch tarafında neler neler yaşanılıyor da 3-5 gün sonra unutulup rezil insanlar yayınlarına devam ediyor. Bu da öyle devam eder ama biraz başını ağrıtacaklar. Sponsorunun da olaya doğrudan dahil olup anında hamle yapması iyi olmuş, Twitch tarafından da bir hamle gelirse (zannetmiyorum) aklını başına toplaması için uzun bir süre vakti olur. Şu söylenen cümleler falan rezilliğin daniskası.

sponsor dedıgınız

sadece yemek kodu ve gunluk yemek verıyor :D

Twitch tarafında neler neler yaşanılıyor da 3-5 gün sonra unutulup rezil insanlar yayınlarına devam ediyor. Bu da öyle devam eder ama biraz başını ağrıtacaklar. Sponsorunun da olaya doğrudan dahil olup anında hamle yapması iyi olmuş, Twitch tarafından da bir hamle gelirse (zannetmiyorum) aklını başına toplaması için uzun bir süre vakti olur. Şu söylenen cümleler falan rezilliğin daniskası.
gta5 homelander mod videoyu izledin mi

Kulübümüzün desteklediği bir X hesabı olduğu açık.

Kulübümüzün böyle boş işlerle uğraştığını ve linç kültürüne destek verdiğini görmek beni rahatsız etti. Konuyu büyüten bu yaklaşım çok yanlış.

Bence de kız o kadar çıldırılacak kadar bir şey dememiş ama fbjklilerin korkarak yaşaması adına olumlu

Çok eskiden facebook hesabımın olduğu zamanlarda takip ederdim hatta bir gün yeni bir sayfa açmışlardı o sayfayı çekilişle devredeceklerdi hesabı mesaj atarak sen kazandın diye bana devrettiler (Uğur diye bir arkadaştı diye hatırlıyorum yanılıyor olabilirim)sonra ben o zamanalarda ilgilenemedim facebook kapattım İnstagram popüler olmaya başladı derken twitter falan o adamlar şuan kulüp üyesi olan seçim günlerinde oy kullanan son sandıktaki üyelerden biri veya birileri ya da ilk günden beri bir kulüp çalışanları veya o çalışanın bir yakınları olabilir.

Adamın dibidir hastalık geçirmiş bir çocuğa sirf sadece kendi rezil takımını degil. GS yi tutuyor diye saçma sapan hakaretler edemez kimse. Ortada bir abartma görmüyorum. O kızın aliye hakaretlerinin sebebi sadece GSli oluşu 14-15 yaşında bir çocuk tuttugu takımdan dolayi hakarete maruz kalmasına bir sey dememek abartı olurdu aksine.

Yemeksepeti sponsorluğu ne yav bedava hamburger mi veriyorlar

Fbliler su olayda bile kizi savunmaya gecmis samo nasil sponsora el cektirebilir filan diye yanik olusmus. Saldiriyorlar.

Geri
Üst Alt