sami yen haber twitter hesabı

1 transferde yanlış çıkınca, patlayınca direk üstüne çullanmkta çok saçma. Sonra sosyal medyada algılar oluyor, neden o kadar güçlü değiliz diyoruz. GS taraftarı kadar eleştiri adı altına sığınıp sürekli bir hatada insanları linçleyen bir güruh yok. Eleştiri ve linç kültürünü ayrıştırmak uçlarda yaşamamak lazım.

Şu adamı bari eleştirmeyin yahu.

Transfer haberleri hep yanlış bile çıksa laf etmem.

Ki adam hep bildi. Devre arasında 10 tane oyuncuya teklif götürürken, maliyeti kısmaya çalışan yönetim varken, kalkıp menejer bozuntusu FB yalakalarına meze edecek göz bizde olmamalı.

Sezon başından beri tek başına savaşıyor. Bıkmıyor, usanmıyor, korkmuyor herkese cevabını veriyor. Transfer haberlerini ayrı tutuyorum, koca kulübün savunucusu, sesi olarak anonim bir twitter hesabı şu leş sezonda tek başına savaş veriyor . Gülünç bir durum.

Yönetime de ayar veriyor gerektiği zaman 17 yaşında bi çocuğun yönettiği söyleniyodu doğruysa helal olsun çocuğa.

17 yaşında falan olduğunu sanmıyorum

ifşa olmamak için ses çıkarmıyordur

niye kapandı hesap

Tuhaf iddialar var twitterda

İddaalar doğru mu bilmiyorum ama bana aşırı mantıksız geliyor hiçbir yerde hakkımız savunulmazken bu adam savunuyordu geçen sene sosyal medyaya yön verdi resmen fenerliler bile özenir hale geldi.
İddialar da ciddi bir şey değil ki. Neymiş Arşivunutmaz denen kişiyi satmış vallahi saçma sapan işer. Bu hesapta saçma bu hesap bu arada sürekli gündem olmaya çalışan biri para kazanma geldi ortam hepten boka döndü.

Tarzini cok begenmesemde en etkili hesapti olayi cok fazla anlamadim. Umarim geri döner

Zamanında mossad alanının Suriye savunma bakan yardımcısı olması gibi bir şey eğer iddialar doğruysa.

1 milyona satmış kendini adamlar her türlü yolunu buluyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt