sami yen haber twitter hesabı

1 milyona satmış kendini adamlar her türlü yolunu buluyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

51716b3fd56bdcf7b6c77e3beeab2ee8.jpg

Ben sorayım siz olsanız 1 milyona Galatasarayı satarmısınız

Ben sorayım siz olsanız 1 milyona Galatasarayı satarmısınız

Galatasaray'ı satma diye bir şey yok ki. Arşivunutmaz denen hesabı satmış anladığım ben de satardım bu arada o hesabı o hesapta boş hesap çünkü.

ne oldu bu hesaba

kapanırsa sosyal medyada yaprağı yeriz

12numara ile iş birliği yapıyormuş samiyenhaber konu bu bunu da wp arkaplandan çözmüşler samiyenhaber ile konuştukları wp sohbetlerini de atmışlar.

twitter denilen şey para vermeden önce yine bozuk bir sosyal medya idi algı yönetmek için kullanılıyordu şimdi katlanarak arttı bu durum. ayrıca ekstra olarak olay çıkartıp görüntülenme alıp bunun üzerinden para kazanma olayı çıktığı için her olayda en yüksek tepki verip en aykırı konuşmaya başladı bütün takımların destekçilerinin sosyal medyaları

Eğer girmediyseniz, Twitter'a hiç bulaşmayın benden söylemesi. Sürekli fenerli trollerin (yurtiçi/yurtdışı hesaplar olmak üzere) para karşılığı algı, iftira ve yalan tweetlerini görürsünüz. Bu sene yüksek paralar harcadı zengin züppe, yalan haberler arka arkaya atılıyor. Daha geçen hafta Ahmet Ercanlar denen o.ç. Erden Timur'a şike yaptı iftirası attı, hemde başka bir maça ait olan ses kaydı üzerinden.

iran israil israil filistin <<<<<Buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok.
demokrasi böyle birşey

Sosyal medyada karakterli insanı geçtim, normal insan evladı bulmak herhalde imkansız hale gelmiş.

Bunlar ne aptal insanlar, ne saçma salak işlerle uğraşıyorlar akıl alır gibi değil.
Ego çok bela bişey. Hele boş insanların 3-5 etkileşimle şişirdiği ego çok sıkıntı.

Geri
Üst Alt