Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Bravo Beşiktaş..

Takımca öpün Rüştü'yü heryerinden,hak etti bunu

Cevap: Şamp. Ligi B Grubu | Manchester United 0-1 Beşiktaş| 25 Kasım | Maç Sonucu

Öööhhhh anasını oha ne altın harfinden bahsediyor bu :D

PAF takımıda sayar diye bekledim ama saymadı Ertem Şener.

İyi ki yendik Türk takımı olarak diyorum BJK'ye helal olsun ama abartılmamalı rakip takımda aslar yoktu ki. :) Ama gene helal olsun yani....

Bir futbolsever olarak bu gün futboldan utandım 1 tane kaleyi bulan şutları var oda savunmaya çarpıp gol oldu futbolu katlederek bir maç daha kazandı mustafa denizli böyle takımlardan ne kadar nefret ediyorum yarabbim ezikliğin bu kadarı olur yani.

tebrikler valla cskayı da yenerse şimdi biz ve fenerden sonra kupa 2'de şubatta 3 takımla varız...

Hayır, Beşiktaş CSKA'yı ikili averajda avantajlı olacak şekilde yener ve Wolfsburg Manchester karşısında puan alırsa UEFA'ya Beşiktaş gidecek :)

Gelsinler, güzel olur, 3 Türk takımı ile UEFA'da ilerleme keyfini yaşayalım, tabi Fenerbahçe'nin yolu fazla uzun sürmesin.

cskyi yense ayni puan oluyor neye bakiliyor o zaman :D

Öööhhhh anasını oha ne altın harfinden bahsediyor bu :D

PAF takımıda sayar diye bekledim ama saymadı Ertem Şener.

İyi ki yendik Türk takımı olarak diyorum BJK'ye helal olsun ama abartılmamalı rakip takımda aslar yoktu ki. :) Ama gene helal olsun yani....

AS oyuncu yoktu dediğin takım bizim ligde her sene en az 10 puan farkla şampiyon olur . .

Bir futbolsever olarak bu gün futboldan utandım 1 tane kaleyi bulan şutları var oda savunmaya çarpıp gol oldu futbolu katlederek bir maç daha kazandı mustafa denizli böyle takımlardan ne kadar nefret ediyorum yarabbim ezikliğin bu kadarı olur yani.

Bize ne?

Adamlar kazandı mı deplasmanda? Kazandı. Ülke puanına, benim takımımın Avrupa'daki sıralamasına katkı sağladı mı, sağladı.Gerisi yalan.Fasa fiso.

Puan durumunu rica edebüler miyim ?:D

Tebrik etmek lazim. Hem feneri hem Manuyu yendiler 1 hafta icinde.

Umarim CSKA yi da yenip, Avrupa ligine katilirlar.

tebrikler besiktas

Tşekkürler Beşiktaş. CL de uzun zamandır böyle bir türk galibiyeti yoktu. Seneye inşallah bizde sağlam geleceğiz görcek herkes gerçek avrupa takımı.

Beşiktaş'ı gerçekten yürekten kutlamak istiyorum.Ben fb hariç hangi Türk takımı olursa Avrupa maçlarında takımlarımızı destekleyen bir GS'lıyım.Umarım CSKA'yı da yenerler.

“Elma soslu kızarmış patatesle doldurulmuş Turkey’e (hindiye) bayılırım”

Bu sözleri hatırladınızmı ??

Bravo Beşiktaş bu sözü söyleyen Rooneyei öpüyorum ve Beşiktaşı birkez daha kutluyorum helal olsun Kara Kartala

Helal...

Helal olsun Beşiktaşa...

Maç sanki bizim maç gibi hop oturup hop kalktım heyecanlandım ama çok sevindirdi bizi sonunda

Tebrik ederim. İster PAF ister Yedek ister AS olsun. BJK kime koydu UEFA sitesinde ne yazıyor? MANu yazıyor ben ona bakarım. İddia ediyorum AS 11 olsa BJK bu kadar yorulmazdı. MANU bedava puanlarla çıktı bu gruptan zaten çıktığı an da Gelecek biraz iyi bir takım 5 licek bunları.

Maçın son dk yıldızı Rüştü'ydü. Ertem ŞEner Rüştü nün yer yerini öpüyorum dedi. Maç sonu CAnlı yayında öpmesini izlemek istiyorum :))

CSKA maçını işallah BJK kazanabilir ve AL Liginde 3 ekibimiz olur ki bu süper olur. Gelsin ülke puanları . Şu an BJK 3 puanı kaptı.

tarih yazıldı,

manu nu abc si olmaz bjk ezdi, fb bjk ingilizleri hep yeniyor, GS ciddi rakiple oynamadı sergen

her yerinden öpüyorum rüştü aldığın paralar helal olsun ertem şener

manu 26 şut

bjk 6 şut

tebrikler bjk

Geri
Üst Alt