Şamp. Ligi Ç.Final İlk Maç | Arsenal 2-2 Barcelona | 31 Mart | Maç Sonucu

Cevap: Şamp. Ligi Ç.Final İlk Maç | Arsenal 0-2 Barcelona | 31 Mart | İkinci Yarı | S

Boşuna vakit kaybediliyor.Inter ile ManU kura çeksin kazanan Barça ile final oynasın.Hiç çeyrek final,yarı finalle falan uğraşmaya gerek yok.

Cevap: Şamp. Ligi Ç.Final İlk Maç | Arsenal 0-2 Barcelona | 31 Mart | İkinci Yarı | S

Ertem sürekli bilgi veriyor.Arada eserse maç anlatıyor.:)

walcott giriyor rüzgarın oğlu :)

Cevap: Şamp. Ligi Ç.Final İlk Maç | Arsenal 0-1 Barcelona | 31 Mart | İkinci Yarı | S

Ben dedim ve lafımında hala arkasındayım. Dünya'nın en iyi golcüsü falan değil bu İbra. Rooney, Torres bin basar İbra'ya. Barça'nın sisteminde çok ağır kalıyor.

Rooney-Torres ikilisi voltran oluştursa ancak bir Ibrahimovic olabilir salt yetenek olarak.Sisteme göre ağır kalıyor olabilir ama bu onu kazma yapmaz.

Cevap: Şamp. Ligi Ç.Final İlk Maç | Arsenal 0-1 Barcelona | 31 Mart | İkinci Yarı | S

Eeee tekrar soruyorum;"Neredesiniz?" :o

Ona bakarsan Real -Lyon maçından sonra Kaka´ya sallayanlar vardı . Düşün Kaka´ya Herkesin görüşü kendine İbra benim için dünyanın en iyi golcusu falan değildir Rooney ve Eto´o ondan önce gelir benim için

Sabri'de birazcık fizik olsa Sagna'yı çebinden çıkarır yemin ederim.Arsenal'in sağ kanadı böyle olmamalı.

İnter çaktı

İbrahimovic yani Dünyanın en iyi golcüsü? :asd:

Rooney ve Torres'ten bahsediyoruz beyler. İbrahimovic bu 2'nin ardından gelir.

Bu arada uyduda şifreye girmiş yine:S Karasal olarak şifresiz galiba

Kazma diyenler için o gol ölçü mü olacak yani.

Tabi ben kazma demiyorum,yanlış anlaşılmasın.

Sadece bu mqçı izleyip kazma diyenler, bu maçtqki gollerini gördükten sonra ne diyecekler merak ettiğim için sordum kardeşim.

Sadece bu mqçı izleyip kazma diyenler, bu maçtqki gollerini gördükten sonra ne diyecekler merak ettiğim için sordum kardeşim.

Kazma'da derim, malda derim arkadaşım sen neden Barcelona taraftarı gibi İbrahimovic'i koruyorsun.

Walcottt :P

gool old:Duuuuuuuuuuu

GooooooooooooooooooooooooooooL. Yürüyün lan 2-1.

Geri
Üst Alt