İlk 1-2 ayında çok beğeniyordum ama gerek takımla beraber düşüşü gerek sorumluluktan kaçması kötüye işaret. Az da olsa kâr edebilmek önemli bir başarı olur. Yıllık maaşı düşük görece genç adamları satmak her daim kolaydır.

İlk 1-2 ayında çok beğeniyordum ama gerek takımla beraber düşüşü gerek sorumluluktan kaçması kötüye işaret. Az da olsa kâr edebilmek önemli bir başarı olur. Yıllık maaşı düşük görece genç adamları satmak her daim kolaydır.
Evet ben de beğeniyordum. Niye kaleye yakın oynatılmıyor diye şikayet ediyordum bir aralar. Kaleye yakın olduğunda önemli bir tehditti. Şimdi hiçbir tehdit içermiyor. Uzak yakın farketmez

Bu para doğruysa satılsın tabiki.

Ama ismi “çikıldau” olan bir topçu daha alınsın.

Ben de ilk zamanlarinda cok iddiali bir yorumda bulunmustum. Daha ofansif ve ceza sahasina yakin oynatirsak rahatca double double yapar bu sezon demistim.

Uzun zamandir bu hayalet herifte yanildigim kadar baska bir futbolcumuzda yanilmadim sanirim. Özellikle mental olarak tamamen cökmüs adam artik kafasinda ne yasiyorsa saha icinde hic bir sey umrunda degil.

Ben de ilk zamanlarinda cok iddiali bir yorumda bulunmustum. Daha ofansif ve ceza sahasina yakin oynatirsak rahatca double double yapar bu sezon demistim.

Uzun zamandir bu hayalet herifte yanildigim kadar baska bir futbolcumuzda yanilmadim sanirim. Özellikle mental olarak tamamen cökmüs adam artik kafasinda ne yasiyorsa saha icinde hic bir sey umrunda degil.
Ya pozisyona giriyordu en azından atamasa da , onu da yapamıyor artık iyice sorun olmaya başladı. Duble yaparı vardı o bariz. Zaten öne çıkan özelliği oydu. Böyle bir giriş ve böylesi bir düşüşü uzun zamandır görmedim bir topçuda.

İlk zamanlar sahada duruşu bile farklıydı. O potansiyeline hala inanıyorum ama kriz döneminde sorumluluk kaldırabilen bir yapısı yokmuş demek ki. Silik görüntü çizdi diye çöp muamelesi yapmamak gerekir. Gayet piyasa yapabilecek bir oyuncu.

Sezon başında dünyada yılın transferi demiştim :asd:

Ya pozisyona giriyordu en azından atamasa da , onu da yapamıyor artık iyice sorun olmaya başladı. Duble yaparı vardı o bariz. Zaten öne çıkan özelliği oydu. Böyle bir giriş ve böylesi bir düşüşü uzun zamandır görmedim bir topçuda.

Üstat aslında o potansiyel hep var. Haftalar sonra oynadığı Barca maçında bile maçın başında Gomis kaçırdığı pozisyonda yarım saniye beklese soluna Cicaldau gelmişti önüne yuvarlasa Cicaldau yine yapacaktı golü.

iyi kadro içerisinde faydalı oyuncu ama hiç bir zaman takıma seviye atlacak bir oyuncu olamaz
hemen satalım gitsin ama habere inanmıyorum kimse bu adama o paraları vermez

Geri
Üst Alt