Şampiyon Galatasaray Liv Hospital

Şu andan itibaren sözde ''Türkiye'' adı altında toplanan hiçbir milli takımı desteklemiyorum !!!

Tek gerçek GALATASARAY !

2 sene önceki kadıköy sampiyonlugumuz gibi olacak inş. sikecilerin önunde sampiyon olacagız

erceg ve bonsu yine sahada ruh gibi dolasir, malik de öyle.

Instagram

"seyivciler sahanın içinde."

Burda beraber yönetiyorlar maşallah. Sırtına vurup "koçum koçum" hareketi yapıyor. Ulan bir yensek orda varya offf..

Yenmemize de gerek yok. 2. periyodun sonlarına 15 puan farkla girsek bile maç tamamlanamaz alırız kupayı.

Bu video cidden çok iyi olmuş şu GS TV keşke şifreli yayından çıksa yada şifreli yapıcaksa kendi decoderini yapsın direk GS Tv 'ye verelim parayı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1J6ugzjrdh8[/media]

Maça çıkmıyoruz.

Başkan'ı tebrik ediyorum. Yapılması gerekeni yaptı.

Kupayı alıp bir yerlerine soksunlar. Tescilli şikeci, ırkçı, haysiyetsiz, onursuz, yalakacı, yalancı, dolandırıcı mafya bozuntusu pislikler.

Ben seriden önce takımıızı çok küçümsedim, bu daracık kadromuz ve az bütçemizle onların geniş rotasyonuna ve hileli bütçesiyle başa çıkamayacağımızı düşünmüştüm açıkçası. Ama takım inanılmaz bir şekilde normalde şuan 4-2 olması gereken bir seri çıkardı ve taktiri fazlasıyla haketti. Tüm oyuncu grubumuzdan ve Ergin Ataman'dan özür dilerim bu nedenle. Onlar herşeyi hakediyorlar.

fb yöneticisi seyircisiz oynanmalıydı diyen kaan kuralı tehdit etmiş

Sarı-kırmızılı takımın maça çıkmama kararı ile ilgili yorumları nedeniyle Özaydınlı, kendi Twitter hesabından Kaan Kural’ı, "Bundan sonra NBA dışında hiçbir kanalda görev alamayacaksın" yazarak tehdit etti.

arkadaşlar kadın basketbolda 2-3 sene önce bir final serisinde maçın son anlarında 3 adım atıp hatalı yürüme yapan fenerli basketbolcuya faul çalınmıştı. skor olarak öndeydik, serbest atışlarla geri düşmüştük. hakemin o hatalı kararı ile maçı kaybetmiştik.

videosunu bulabilecek olan varmı ?

yenerdik biz bunlari orda olmayacak sey degil

ama yonetimin arkasindayim bir noktadan sonra bu kadar saibeye bir tepki koyulmaliydi

Geri
Üst Alt