Şampiyon Galatasaray Liv Hospital

su 12 numara twitterinin @galatasaray sk diye tweet atmasindan daha ezik birsey varmi

biraz dusunelim

BqgvYslCIAAPkkG.jpg:large

Kendi takımından "dönekliğe" alışık olan malların, Galatasaray'ın dediğini yaparak maça çıkmaması karşısında şok oldukları görülmüştür. sus pus oldu bu tipler nedense ve sesleri kesildi.

döneklikleri hızlı bir şekilde hatırlamak gerekirse:

"havuzdan çıkarız" -çıkamadı

"cas bizim namusumuz" -namus elden gitti

"ligden çekiliriz" -çekilemedi

"istifa ediyorum" -araya dostlar girdi

Az önce LigTv3 te Nur Gencer konuşuyor. Ama boşa... Yok basketbol konuşulmalıymışta bazıları durumu bu hale getirmişte.

Yok ufak tefek olaylar olmuş ama bunlar normalmiş. Dedi kapattım. Yürü len salak dedim.

Tebrikler şampiyon aslanlarımıza!

Allah belanizi versin ulan. Su serefsiz yüzsüzlere bak.. Aziz teröristi iki tane kirli sampiyonluk aldi bu sene iyi mi..

futboldan sonra basketbol'u da hicbirsey oynamadan kazandilar.. utanmaz serefsizler birde kutlama yapacakmis

aziz ölüp gitse 25 milyon cimbom'lu bayram eder o günü.

Allah belanizi versin ulan. Su serefsiz yüzsüzlere bak.. Aziz teröristi iki tane kirli sampiyonluk aldi bu sene iyi mi..

futboldan sonra basketbol'u da hicbirsey oynamadan kazandilar.. utanmaz serefsizler birde kutlama yapacakmis

aziz ölüp gitse 25 milyon cimbom'lu bayram eder o günü.

Eziklik.

Fenerli basketçiler dolana dolana sıkıldılar, biraz kutlama yapalım dediler iki zıplayıp ondan da sıkıldılar. Öyle dolanıyor herkes boş boş çok tatlı :D

İşte bu.

Bundan sonra yapılan açıklamalar daha önemli olmalıdır.

Bu karar sadece bu sene olanlardan dolayı değil, senelerdir süre gelen ahlaksızlığın bir sonucudur denmeli.

Bu kararı alan yönetimi bir taraftar olarak sonuna kadar destekliyorum.

Ergin Ataman ve oyuncular onca sakatlığa rağmen şu pis ortamda finale kadara gelmeleri ve euroligdeki başarısı dolayısıyla benim gözümdede şampiyondur.

Bundan sonra tek temennim yönetimin artık iyi bir sponsorla bu takıma hakkettiği oyuncuları almasıdır. Bu olursa bu şerefsizler hiç bir zaman karşımızda duramaz.

asdasd kuzu kuzu dizilmişler bekliyorlar, bizimkiler de evde İngiltere-Uruguay maçı bekliyordur yatmış :D

Geri
Üst Alt