Şampiyon Galatasaray Liv Hospital

recepin surata baksana

ezilmiş resmen

Adil yönetseydi dik dururdu

Yıllardır havuzdan çıkarız, maça çıkmayız, bizi 1. lige düşürün diyen dansözlerin bir tarafına giren olay. laf ağızdan bir kere çıkar, sizin şikeci dansöz yöneticileriniz anlamaz bunu.

Galatasaray doğrusunu yaptı her türlü ayak oyunlarının döndüğü yerde doğrusunu yaptı.

Oturdum Fener'in şampiyonluğunu izliyorum çok zevkli :D

Boş boş yürüyorlar parkede, hepsinin suratında napıyoruz ulan biz ifadesi var :D

Ahahahahaha. Fb tv de izliyorum napıyolar diye. Tavukları pişirmişemi açtılar. Akılları sıra oynayıp dalga geçcekler. Preldzic ve Ömer hariç tüm oyuncular boş suratlarla şuan burda ne oluyor havalarında etrafa bakınıyordu. Cidden formasını giydikleri kulübün bu ezik hareketini anlayamadılar. Utandılar.

Özellikle Zoric, Kleiza, Bo, Oğuz nolduğunu anlamadı.

Mahmut Uslu mevzuyu 17 aralık yolsuzluk soruşturmasına bağladı.

Tamam yandı bunun kafa, daha bi kaç aydan önce kendine gelemez.

3 tane Aziz uşağı hala bekliyor...

bcvb.png

PenguinS.jpg

Hangisi tahmin edin ?

Puahahahahahahah eleman potanın ipleri kesiyor.Tek sayı olmadı lan yazık elleme .

Ahahahahaha. Fb tv de izliyorum napıyolar diye. Tavukları pişirmişemi açtılar. Akılları sıra oynayıp dalga geçcekler. Preldzic ve Ömer hariç tüm oyuncular boş suratlarla şuan burda ne oluyor havalarında etrafa bakınıyordu. Cidden formasını giydikleri kulübün bu ezik hareketini anlayamadılar. Utandılar.

O bir tane sarı saçlı gibi tepesi kel gibi var o kim? adamın suratında öyle bir ifade var ki uyumaya giderken zorla getirmişler gibi.

boş boş bakıyorlardı ne yapmamız lazım şimdi diye :D

Aslinda futboldada böyle bir tepki düsünebilinirdi. Fenerin sike yaptigini düsünen her takim sahaya cikmasaydi düsürene kadar.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

ntvsporda fb yalakalığı var seyretmeyin. Mdemirkola yakıştıramadım. kovulma korkusu ne baskılar yapıyor insana malesef.

Mahmut Uslu demin "Ergin Ataman kim , ben kimim?" dedi.

Ergin Ataman: ADAM

Sen: ObradoviÇ

Lafta şampiyonluk

Alın teri olmayan lafta şampiyonluk

Anca bu kadar sevinebilirsin

kıç kadar sahada aylak aylak dolanırsın

Nasil de Sampiyonlugu kutluyorlar Serefsizler, ulan ne güzel yine orda Sampiyon olurduk..

Geri
Üst Alt