Şampiyon GALATASARAY!

Bence seneye bjk yeni stadı ile birlikte sampiyon olur, zaten 7-8 senede 1 sampiyon oluyolar onların vakti geldi yavas yavas :D

Fenerde 2 sene sonra olur bence, fener bayagı bi karısacak gibime geliyo. Kendilerini toparlamaları biraz zor, hatta biz bu 2 sene icinde 1 kere daha gülebiliriz. Bunlar stadı yine atese filan verirler, topcuları döverler. :D

Bu sezon fener icin cok önemliydi bu sampiyonluk uzun süre sonra slye gideceklerdi ama olmadı.

Ben size diyim fb büyük cöküse gececek kötü günler bekliyo onları.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen katılıyorum seneye de Bjk olur.Bize bu doygunluk 2-3 sene yeter bence. :D 2 sene şampiyonluk beklemiyorum şahsen.

Şampiyonluğu aldık da bir şeyler eksik sanki. Son hafta sahada alsak daha zevkli olurdu bana kalırsa.

Aynen katılıyorum seneye de Bjk olur.Bize bu doygunluk 2-3 sene yeter bence. :D 2 sene şampiyonluk beklemiyorum şahsen.
Simdi bizde önümüzde ki sezon bi salma olur, böyle bi rahatlık. Simdiden seziyorum, en büyük hedef 4. Yıldızdı o geldi simdi 2-3 sene sampiyon olamasan taraftar ses etmez diye düsünürler ancak is öyle degil. Hadi 1 seneyi anladım ama daha fazlasını kaldıramayız her zaman daha iyisi icin cabalamak gerekiyo.

Gelecek sezon icin benim istegim sampiyonlugu belirleyici rol oynayalım, yani bütün derbileri kazanalım, iceride taraftar ile birlikte müthıs baskı kuralım. Forma satısları patlasın, yani tam bir kurumsallık yasansın önümüzde ki sezon.

Çal keke çalll

CF41142WAAEnBJl.jpg

Simdi bizde önümüzde ki sezon bi salma olur, böyle bi rahatlık. Simdiden seziyorum, en büyük hedef 4. Yıldızdı o geldi simdi 2-3 sene sampiyon olamasan taraftar ses etmez diye düsünürler ancak is öyle degil. Hadi 1 seneyi anladım ama daha fazlasını kaldıramayız her zaman daha iyisi icin cabalamak gerekiyo.

Gelecek sezon icin benim istegim sampiyonlugu belirleyici rol oynayalım, yani bütün derbileri kazanalım, iceride taraftar ile birlikte müthıs baskı kuralım. Forma satısları patlasın, yani tam bir kurumsallık yasansın önümüzde ki sezon.

Gelecek sezon için beklentim şahsen ilk sırada Kadıköy'de Fb'yi yenmek.İkinci olarak çok kek bir grup gelmezse üçüncü olup Uefa'dan devam edelim kafidir.Bir de alabilirsek Türkiye Kupası tadından yenmez.Ama şu Kadıköy saçmalığı bitsin kudursunlar iyice.

Aslında bu itlerin gecen sezon yaptıgı sahanın icinde kagıt gezdirmeye benzer bi sekilde cevap verebiliriz.

Bu onun bunun cocukları basak nasıl gecilir görsünler.

Şu an zafer sarhosuyuz, bu sampiyonlugun ne kadar önemli oldugunu ileri zamanlarda anlayacagız.

Sezon bası umudumuz kalmamıstı, herkes fener 4. Yıldızı alır diyodu, umutsuzduk bu sezon ama nerden nereye.

Son 7 hafta gene bi umutsuzluk vardı puan kayıpları vardı, ama allahtan rakiplerde puan kaybetti. Hersey bizim istedigimiz gibi oldu, allah bizim sampiyon olmamızı istedi.

Bir de fenerin 4 yıldızı alması halinde kazanacağı çuval dolu paradan etmiş olduk. ŞL parasını geçtim, bunların sağabileceği birçok imkan olacaktı, sırf t-shirt satışıyla transfer yapabilirdi i.neler. Bu da önemli.

yeni kupanın resmini forumun açılış sayfasına koyun, bütün ilk mesajlara ekleyin brolar.

Lig bir maraton kimse 34/34 yapamaz.İstediğin kadar iyi gel,bütün virajları dön ama son virajı dönemiyorsan şampiyon falan olamazsın.Biz son viraja kadar hep seke seke ittir kaktır geldik ama son virajı on numara döndük Bjk ve Fb iyi dönselerdi bile bizim çoktan gerimizde kalmışlardı.

Şike yaparsan 17/17 mümkün. Ulan i.neler ya hala gençler kalecisine sarıyorlar, tescilli şikeçi ahlaksız herifler.

Ama daha hedef bitmedi !

Konsantrasyon

16. Türkiye kupası !!!

Geri
Üst Alt