Şampiyon GALATASARAY!

İyi ki varsın Galatasaray.

11255395_952811548110874_8134438559706412480_n.jpg

Kanalımızın logosu degismeli.

Cok ufak duruyo yıldızlar, böyle gözlerine soka soka yapın sunları.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftarlar için Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'da güzel bir şampiyonluk organizasyonu düzenlerler umarım! (Sahaya girmeyin...)

Beyler herkese iyi geceler gözüm kapanıyor elimde değil,kupa finalinde görüşmek üzere.Çifte kupa yapacağız rahat olun!

ŞEN OLA CİM BOM ŞEN OLA!!

:cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::cimbombom::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::melo::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara:

Sezon başında 20 numaralı Formayı alan kımıl zararlısı sana gelsin bu şampiyonluk.

yonetim ve futbolcular keske aksam uzeri birlesip hep beraber kutlasalarmis...daha guzel olurdu. boyle pek zevkli olymuyor :D

Floryadaydım bende fb maç bitiminde.Adım adımdı yollar.Tesislere ulaşmadan geri döndük.Futbolcular yöneticiler bambaşka yerdeymiş.

Uyumayın ulaan! Yansın Türkiye Şampiyon Galatasaray !!!

Geri
Üst Alt