Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Turu | Anderlecht 5-0 Sivasspor| Bülent sözünü tuttu..

Cevap: Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Turu | Anderlecht 3- 0 Sivasspor

Sivas kendini bir b..k sanıp yanlış takımlarla hazırlık maçı yaptı..

Beyler kendinize gelin Bir turk takımı eziliyor burada zevk alıyoruz . Bulent i.nesi yüzünden sivasa antepati oluşturduk . Ve şu an alay ediyoruz . Türkiyemiz ondan gelişmiyor Biz buyuk takımız arkadaşlar bırakın onlar nederse desin biz destekliyelim onlara ders verelim onların seviyesine düşersek onlardan bir farkımız olmaz. Biz desteğimiz verelim böyle alay konusu olmaması lazım üzücü bir olay olarak yorumlar yapılmalı . Sevmiyorum sivası ama yapıcak birşeyimiz yok rezil ediyorlar ama sonuçta destek vermek lazım Yarın manşetlerde Sivassporu yendik değil Türkleri yendik diye başlık ATICAKLARını çok iyi biliyoruz !!!!!

Buradan destek vermekle olmuyor ama. Turkiye'de hala Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas ekonomik olarak digerlerinin cok onundeyse, sampiyonlar liginde oynama ihtimali bulunan takimin savunmasinin en onemli oyuncusu ligin dorduncusune kosa kosa gidiyorsa, berbat bir top oynamasina ragmen sirf anadolu kulubu diye erman toroglu, hincal uluc, ve sansal buyuka basta olmak uzere sivasspor (veya diger anadolu klupleri) pohpohlaniyorsa, o zaman burdan destek vermek ya da vermemek sadece isin eglencesidir. Elbette ben de Sivasin sampiyonlar ligine cikmasini, elinden geldigince basarili olmasini isterim, ancak bunun gerceklesmesi icin cok ciddi degisiklikler yapilmasi gerekiyor turk futbolunda. suna bak ya, anderlecht denen standart bir avrupa takimindan ilk yarida uc gol yemekle kalmiyorlar, rakip sahaya gecemiyorlar, tehlikeli tek pozisyon bulamiyorlar.

ve ayrica evet, bulent uygun da bunu sonuna kadar hakediyor. neymis efendim, 5 yermis, 6 yemezmis, 7 yermis, 8 yemezmis. insallah 6 olur da bir daha boyle populist, ucuz numaralara basvurmaz. bir de merakla bekliyorum mactan sonra "mehmet yildiz'i alan sampiyonlar ligini alir" diyecek mi?

bu arada fenerbahceliyim, ama su fasist bulent uygun'dan nefret ediyorum.

Anderlecht 3'ten sonra rölantiye aldı. Liverpool gibi acımadan 8'e gideceklerini sanmıyorum ama 5'ten aşağıda olmasın.:)

Buradan destek vermekle olmuyor ama. Turkiye'de hala Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas ekonomik olarak digerlerinin cok onundeyse, sampiyonlar liginde oynama ihtimali bulunan takimin savunmasinin en onemli oyuncusu ligin dorduncusune kosa kosa gidiyorsa, berbat bir top oynamasina ragmen sirf anadolu kulubu diye erman toroglu, hincal uluc, ve sansal buyuka basta olmak uzere sivasspor (veya diger anadolu klupleri) pohpohlaniyorsa, o zaman burdan destek vermek ya da vermemek sadece isin eglencesidir. Elbette ben de Sivasin sampiyonlar ligine cikmasini, elinden geldigince basarili olmasini isterim, ancak bunun gerceklesmesi icin cok ciddi degisiklikler yapilmasi gerekiyor turk futbolunda. suna bak ya, anderlecht denen standart bir avrupa takimindan ilk yarida uc gol yemekle kalmiyorlar, rakip sahaya gecemiyorlar, tehlikeli tek pozisyon bulamiyorlar.

ve ayrica evet, bulent uygun da bunu sonuna kadar hakediyor. neymis efendim, 5 yermis, 6 yemezmis, 7 yermis, 8 yemezmis. insallah 6 olur da bir daha boyle populist, ucuz numaralara basvurmaz. bir de merakla bekliyorum mactan sonra "mehmet yildiz'i alan sampiyonlar ligini alir" diyecek mi?

bu arada fenerbahceliyim, ama su fasist bulent uygun'dan nefret ediyorum.

helal olsun:007::007:

Cevap: Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Turu | Anderlecht 3- 0 Sivasspor | II. Yarı

6 veya 8 olursa çok güzel olur.

bırakın şu düşünceyi ya. Yok türk takımıymışta falanmışda filanmışda.. Sivas taraftarının bize ettiği küfürleri hanginiz inkar edebilir. Benim gözümde gs bir türk takımından daha da ötesidir. Tsl'den de nefret ederim ayrıca. Tsl bizim için sadece bir araçtır!

:005::005::005::005::005::005::005:

Cevap: Şampiyonlar Ligi | 3. Ön Eleme Turu | Anderlecht 3- 0 Sivasspor | II. Yarı

hele bi sus be üründül,hele bi sus...

S&S

12. Kişileri rahatsız edici içerikte, dini veya siyasi öğe içeren mesajlar atan üyelerimize 3 hafta Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

25. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, T.B.M.M. ve T.S.K. başta olmak üzere devlete, devletin organlarına ve devlet adamlarına yönelik ağır hakaret içerikli mesajlar yazan üyelerimiz (Vali, Emniyet mensupları vb.) ihraç edilecektir.

;)

nerde tahrik ve hakaret var

Tecavüz kaldığı yerden devam ediyor..5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 :asd:

Bari top oynasalar yav..Hicbir hayati belirti yok takimda..Bulo insallah gaz yerine taktik vermistir ikinci yari icin..

Vatan millet sakarya edebiyatiyla iste Ancak Belcikaya kadar..Belcikaya gidince edebiyattan cikip Futbol dersine giriyorsun..

Bu takim yine super ligde defans yapip maclari kaznarak sampiyonluga oynar ve yine destan yaziliyor der yorumcular.Oyle birsey olursa harbi kafayi yerim bakin destan yazan takim Avrupada ne oluyor.

Maç olduğunu yeni öğrendim. Golleri şimdi izledim dalga geçmiş anderlechtliler türbülentle daha da beter olsunlar. 3 tane daha bekliyorum 2. yarı..

6 yemeyip 17 yiyen türbülente selam olsun..

bülent uygunla yemekteyiz

Lan 50 dakika gecti adamlarin sutu yok Anderlecht ver su topu bir sut atsinlar.Sizede yazik hep atak hep atak biraz dinlenirsiniz.

buradan destek vermekle olmuyor ama. Turkiye'de hala galatasaray, fenerbahce, besiktas ekonomik olarak digerlerinin cok onundeyse, sampiyonlar liginde oynama ihtimali bulunan takimin savunmasinin en onemli oyuncusu ligin dorduncusune kosa kosa gidiyorsa, berbat bir top oynamasina ragmen sirf anadolu kulubu diye erman toroglu, hincal uluc, ve sansal buyuka basta olmak uzere sivasspor (veya diger anadolu klupleri) pohpohlaniyorsa, o zaman burdan destek vermek ya da vermemek sadece isin eglencesidir. Elbette ben de sivasin sampiyonlar ligine cikmasini, elinden geldigince basarili olmasini isterim, ancak bunun gerceklesmesi icin cok ciddi degisiklikler yapilmasi gerekiyor turk futbolunda. Suna bak ya, anderlecht denen standart bir avrupa takimindan ilk yarida uc gol yemekle kalmiyorlar, rakip sahaya gecemiyorlar, tehlikeli tek pozisyon bulamiyorlar.

Ve ayrica evet, bulent uygun da bunu sonuna kadar hakediyor. Neymis efendim, 5 yermis, 6 yemezmis, 7 yermis, 8 yemezmis. Insallah 6 olur da bir daha boyle populist, ucuz numaralara basvurmaz. Bir de merakla bekliyorum mactan sonra "mehmet yildiz'i alan sampiyonlar ligini alir" diyecek mi?

Bu arada fenerbahceliyim, ama su fasist bulent uygun'dan nefret ediyorum.

:gool::gool::gool:

Bu iş burda bitmez bunun bide İstanbulu var ... İstanbulda da devam ederiz alay etmeye türbo bülentle ...

Sedat bayrak bu maçı bitiremez birinin ayağını verecek eline

Bousuffa döktürüyor

sedat görüşüm 60 - 75 arası gerçekleşir Yeterki 1 tane daha yesinler

Geri
Üst Alt