Buradan destek vermekle olmuyor ama. Turkiye'de hala Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas ekonomik olarak digerlerinin cok onundeyse, sampiyonlar liginde oynama ihtimali bulunan takimin savunmasinin en onemli oyuncusu ligin dorduncusune kosa kosa gidiyorsa, berbat bir top oynamasina ragmen sirf anadolu kulubu diye erman toroglu, hincal uluc, ve sansal buyuka basta olmak uzere sivasspor (veya diger anadolu klupleri) pohpohlaniyorsa, o zaman burdan destek vermek ya da vermemek sadece isin eglencesidir. Elbette ben de Sivasin sampiyonlar ligine cikmasini, elinden geldigince basarili olmasini isterim, ancak bunun gerceklesmesi icin cok ciddi degisiklikler yapilmasi gerekiyor turk futbolunda. suna bak ya, anderlecht denen standart bir avrupa takimindan ilk yarida uc gol yemekle kalmiyorlar, rakip sahaya gecemiyorlar, tehlikeli tek pozisyon bulamiyorlar.
ve ayrica evet, bulent uygun da bunu sonuna kadar hakediyor. neymis efendim, 5 yermis, 6 yemezmis, 7 yermis, 8 yemezmis. insallah 6 olur da bir daha boyle populist, ucuz numaralara basvurmaz. bir de merakla bekliyorum mactan sonra "mehmet yildiz'i alan sampiyonlar ligini alir" diyecek mi?
bu arada fenerbahceliyim, ama su fasist bulent uygun'dan nefret ediyorum.