Şampiyonlar Ligi Finali Çok Mu Uzak?

Emre Karaca

10 Numara!
Şu önümüzdeki maçta Chelsea'yi elememiz halinde şanslı kuralar dahilinde finale çıkabilecegimizi düşünüyorum. Yani Çeyrek finalde olympiakos-manu galibi yarı finalde olası bir athletico madrid ya da dortmund eşleşmesi neden olmasın ? Avrupadaki oyunumuz ve geçmişten gelen avrupai geleneğimiz ortada. Ben Chelsea'yi elersek kura şansıyla final oynayabilecegimizi düşünüyorum ama öncelikle CHELSEA.

Bu kadroyla ve çift forvet anlayışıyla cok zor.

Kura şansına bağlı.Bence artık Türkiye Kupası'nı alıp,ligi de 2. bitirmek hedefimiz olmalı.

Onlarda İniesta-Messi, Robben-Mandzukic, Ronaldo-Benzema.

Bizde Selçuk-Burak.

burak-yilmaz-la-olmuyor_normal_296878.jpg

ligde bile tek deplasman galibiyeti olmayan arena aslanlari cl'de rezil rüsva olabilir sali aksami

Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorilerinin en önemli noktası kanatlar. Bayern , Ribery-Robben , Real , Ronaldo-Bale(Di Maria) diğerleri de böyle iki kanat arası fazla seviye farkı olmayan oyuncular ama bir de bize bakalım Burak-Sneijder , Manchester City bile muazzam bir kadrosu olmasına rağmen saf kanat oyuncuları olmadığı için Robben ve Ribery gibi , etkili hücumlar yapamadı. Modern futbolun en kilit hücum noktası beklerle birlikte kanatlar. Bizde ise Burak ve istikrarsız Eboue'li işlevsiz bir sağ kanat var. Sol kanat Sneijder-Alex yine idare ediyor ama kesinlikle sağ kanata bir çözüm lazım. Gelecekte yabancı sınırı olayı çözülürse doğru kadro planlamasıyla ve doğru teknik heyetle başarabiliriz.

Deplasmanda bir tokat veya kayseri takımlar cıkmayacak sonucta.

Chelseayi mucize cekilde gecsek bile olympiakos cıkıp orda işi bitirir.

Olympiakos çok daha iyi bir takım oyununu ve hızlı oynuyorlar.

Adam posisyon vermeden manuyu devirdi. Manu iyi olmasa bile bu sene ..posisyonlar ı yok yahu.

Madrid desen, bence gizli favori.

Dortmund belki ola bilir.

erken final olmassa

bayern-madrid gibi gozukuyor

Anlamadığım bir şey var neden medyada orda burda kısaca her yerde final kelimesi geçiyor da kupayı kaldırma kelimesi geçmiyor?Finale kadar geliyorsun da kupadan neden bahsetmiyorsun?

Geri
Üst Alt