Şampiyonlar Ligi Grubumuz Belli Oldu

Kızılyıldız yada Kopenhag dedim , gündüz senden öncede büyüklerden man.utd tercih ederim demiştim, kopenhagi kaç kere yenmişiz diye sen soruyordun , sen öyle diyince Kopenhagi daha çok istedim😁
Ula herkesi demişsin bu nasil bilmek oluyo hahaha. Bende yazardim öyle 6-7 takim

Bayern'e 2 macta da yeniliriz gibi ama 6'da 6 yapmalilar. Kopenhang 6 puan, United 3 veya 4

VİDEOYU İZLEYİN ULAN BİZ GELİYORUZ!

BİZİM İÇİN MANCHESTERA KOOOY!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İki maçta da kopenhagi yenip, United maçlarına ölüm kalım olarak çıkalım, Bayern süpürür zaten

Neyine ağlıyorsunuz anlamadım ki..

3. Torpadan kopenhag geldi işte, 2’den Manu geldi. Kopenhag’ı geçersen 3.lük garanti, Manu’yu geçersen 2.sin..

Manu’yu geçemeyeceksen üst tura çıkman anlamsız zaten. Çıkarsan ondan zayıf takım gelmesi imkansız.

Önemli olan Kopenhag maçlarına sağlam hazırlanıp 2’de 2 şart olmalı, Manu’yu da burada kıstırırsan çıkarsın gibi görünüyor

Abi orta ve dusuk tempolu takimlar gelmeliydi bize. Topu hizli dolastirmayacak takimlar olmaliydi. HAYALLERIMIZ VARDI

Bayern nedir olm. Bayern nedir lan.

Öncelikle hayırlı olsun. Kura olarak daha kolay gruplar vardı ama oralarda madara olmak da var en azından 2. Lik olmasada 3. Lüğü zorlayabileceğimiz bir kura bakalım neler yapacağız.

Abidale 5 dakika küfür serbest olsun. Senin o elini kolunu kabileni

Kolay görünen gruplarda genelde başarısız olmuşuzdur. Bence grup gayet ideal.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ManU ismi büyük ama bir City değiller kesinlikle...
Beni korkutan 3 hafta sonra maç var ve biz daha bir sürü orta saha alıp birbirine alıştıracaz

Geri
Üst Alt