Şampiyonlar Ligi Grup Kura Çekimi | CANLI | NTVSpor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.torbadan real madrid

2. torbadan 1 italyan takımı gelsin

son torbadan küçük ülkelerden biri gelsin

sneijder son maçta italyana soksun

tur bize gelsin

SEVGİLER

Ispanya dan kimse gelmesin yeter..

Korktugum bir kac takim var ama öbürleriyle savasarak ve yüregimizi ortaya koyarak bir türlü basa cikabiliriz herdaim.

Bayern ve Ispanyol tayfasindan biri gelmesinde kim gelirse gelsin.

keep-calm-and-believe-in-galatasaray.png

Prandelli bir mucize yaratmazsa işimiz geçen 2 seneye göre daha zor bence. Umarım başarılı oluruz..

Bayern Barcelona Real gelmesin

9jxiLI4.png

Torbalar böyle olacak büyük ihtimal.Yeşiller elemeden gelecek.Liverpool da 4.torbaya düştü.:( Umarım gelmezler.

Barcayı istiyorum ya da psg

edit: 4.torbadan liverpool ya da salzburg gelirse böyle şansın abv diyerek turnuvaya katılmayalım

Kura şansımız olmazsa bu kısıtlı kadroyla gruplardan çıkmamız zor.

Su kura cekimlerini cok seviyorum ya. 2 sene önce Schalke'yi cektigimizde gol atar gibi sevinmistim (ilk cekim, ve icime dogmustu).

Su devlerle oynamak bir ayricalik, ama bunu ikinci tur'a saklayabilsek cok iyi olur. Söyle portekiz/italyan takimlari sanirim bizim icin en sagliklisi. Umarim bu sene de grup'lardan cikmayi basaririz.

4.Torba fenaymis ya. Liverpool,Monaco,Roma. Ulan bizim sanssizligimiza yine ölüm grubu düser bu sene takim zaten yetersiz iken.

İstediğim kura ; Benfica , Basel , Galatasaray , Celtic

Ama olacak olan kura ; Atletico Madrid , Manchester City , Galatasaray , Celtic veya Salzburg

Barcelona gelsin istiyorum çok uzun zaman oldu şöyle güzel maçlar izleyelim. Bir de Dortmund bence çok zevkli maçlar olur.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA[/media]

• Benfica
  • Basel
  • Galatasaray
  • Bate

Hairka olurdu, ama yinede zor bir grup. Sanirim MANU-BRAGA-CLUJ grubu bi daha gelmez, o grup ne güzeldi ya, ama o gruptan'dan de zar zor ciktik. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt