Şampiyonlar Ligi Grup Kura Çekimi | CANLI | NTVSpor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlis

unutma : mesela psgi ikinciden cekersek 4den monaco gelemez, chelsea ve juveyi cekersek (ztn gecmis olsun o an ) city,as rom,liverpool cikamaz

yani degisir o yüzde

Liverpool ile zaten eşleşemeyiz de Chelsea-Man.City ve PSG-Monaco örneklerinde haklısın, o konuyu hesaba katmadım. Ama böyle eşleşmeler de bu oranı genel olarak çok fazla değiştirmeyecekler. Yine %16-21 arası bir ihtimal var.

Bu arada ilk penaltiyi da ludo nun kaledeki oyuncu gole çevirdi.

Atletico Madrid

Basel

Galatasaray

Maribor

:redface:

3. sınıf oyuncular bile habire penaltıları gole çevirdiğinden maç bitmiyor. Bizim Selçuk, Melo gibi oyuncularımız kaçırıyor. Kahrolmamak elde değil. :crushed::crushed:

Malmö turlamış sevindim açıkçası birkaç senedir İsveç-Norveç-Finlandiya üçlüsünden takım gelmiyordu gruplara.

Kuraya gelirsek 3. olacağımız bir grup istiyorum. Gruptan çıkmamız ekstra 2 maç demek sadece. 2. tur alışık olmadığımız bir şey değil. AL ilerleyişi ile daha çok sükse yapabiliriz.

BwE47RPIEAAQL7I.jpg:large

1 Torba'dan: Benfica,Arsenal,Porto,Chelsea gelsin. Madrid,Barca,Bayern gelmesin.

2 Torba'dan: Basel,Shaktar,Zenit "kolay" rakip. Schalke,Dortmund,Juve,Psg,City zor.

4 Torba'dan: Monaco,Roma gelmesin.

Benfica

Shaktar/Basel

Galatasaray

Lodogoerts

Ludogorets geçen sene AL'de ilgimi çekmişti. Ama ŞL gruplarına kalabileceklerini düşünmüyordum açıkçası. Şimdi maçın özetine baktım. Moti ne yapmış lan öyle... :016:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt