Üye Görüşü Şampiyonlar Ligi Gruplarından Çıkabilir miyiz?

• Play-off round: €5,000,000
  • Base fee for group stage: €15,640,000
  • Group match victory: €2,800,000
  • Group match draw: €900,000
  • Round of 16: €9,600,000
  • Quarter-finals: €10,600,000
  • Semi-finals: €12,500,000
  • Runners-up: €15,500,000
  • Champions: €20,000,000

• Qualified to group stage: €3,630,000
  • Match won in group stage: €630,000
  • Match drawn in group stage: €210,000
  • 1st in group stage: €1,100,000
  • 2nd in group stage: €550,000
  • Knockout round play-offs: €500,000
  • Round of 16: €1,200,000
  • Quarter-final: €1,800,000
  • Semi-final: €2,800,000
  • Runner-up: €4,600,000
  • Champion: €8,600,000
Aradaki fark bu kadar büyük olmasaydi AL ye gidelim diyecektim de. O Paralara hayir dem lüksümüz hic yok
bilmediğimden soruyorum şampiyonlar liginde son 16 dan elenen ile 2. olan arasında sadece 5 milyon mu gelir farkı var

M.united ı yenelim gerisi çok umrumda değil. 4.olmak çok çok koyar sadece onu biliyorum

“en iyisi 2.lik, olmasa grupdan 4. olarak bitirmek, lige konsantre olmak“ diyenlerin agizlarina kürek vurmak istiyorum.

Yahu kac yildir SLigine 4. olarak katiliyoruz orda ölüm grubuna düserek yine Avrupda puan toplamadan ayriliyoruz. Bizim icin suan icin en iyisi uefada puan toplamak. Orada puan toplayaya SL 2. torbadan katilmak olasigi hic düsük degil.

Gruptan 2.olarak çıkıp son 16'da diğer gruplardan gelen birinci takıma elenelim, en hayırlısı bu olur gibi.

Hem bu sayede cebimize ekstra +10 Milyon € girer hem de yatırımların karşılığını bir nevi almış oluruz CL'de gruptan çıkmayı başararak.

AL'de de kazık takımlar var. Bize en son Barcelona çıkmıştı gruplarda birinci olmamıza rağmen. Bu sefer köprünün öbür tarafında olacağız ama bu sefer de gruplarda birinci olan Lever falan çıkabilir karşımıza. Hem ilk turdan eleniriz hem de küçük bir para kazanırız CL'ye göre.
Uefaya kalırsak son 32'de grup 2. leriyle eşleşiyoruz. Uefa liderleri direkt son 16ya kalıyor.

Uefaya kalırsak son 32'de grup 2. leriyle eşleşiyoruz. Uefa liderleri direkt son 16ya kalıyor.
Doğru ya bu ara tur vardı bir de değil mi.

Vallah ben yine de CL'den devam edip en kötü son 16'da elenip 10 Milyonu cebe koymaktan yanayım. Çok güzel para.

Doğru ya bu ara tur vardı bir de değil mi.

Vallah ben yine de CL'den devam edip en kötü son 16'da elenip 10 Milyonu cebe koymaktan yanayım. Çok güzel para.

UEFA'da bence de çok zor rakipler var ama biraz kura şansı ile ilerlemek de olabilir, atıyorum Leverkusen Liverpool eslesir falan, bilmiyorum oyunumuz Avrupa'ya çok uygun.

“en iyisi 2.lik, olmasa grupdan 4. olarak bitirmek, lige konsantre olmak“ diyenlerin agizlarina kürek vurmak istiyorum.

Yahu kac yildir SLigine 4. olarak katiliyoruz orda ölüm grubuna düserek yine Avrupda puan toplamadan ayriliyoruz. Bizim icin suan icin en iyisi uefada puan toplamak. Orada puan toplayaya SL 2. torbadan katilmak olasigi hic düsük degil.
üst tura çıkarsan bonus 5 puan veriyor.

UEFA'da bence de çok zor rakipler var ama biraz kura şansı ile ilerlemek de olabilir, atıyorum Leverkusen Liverpool eslesir falan, bilmiyorum oyunumuz Avrupa'ya çok uygun.
Kura şansımız yok son zamanlarda :D

Şaka bir yana ben pragmatist olarak yaklaştım. CL' de gruptan çıkmak hem finansal olarak hem de prestij olarak daha iyi bence. Son 16'da elensen bile cebine iyi para giriyor ve güzel reklam yapıyorsun.

AL'de atıyorum çeyrek finalde elensek bunun bize fazla bir getiri olmaz.

Takımın yakın zamanda veya en geç ligin ikinci yarısındq düzeleceğinden emin olmakla birlikte takımda bu kadar soru işareti futbolcu ve pozisyon varken hem lig hem Avrupa'yı götürecek düzeyde görmüyorum takımı. Şimdiye kadar CL öncesi ve dönüşü ligde herkesin beklentisinden çok daha fazla puan topladık. Ben daha fazla puan kaybı bekliyordum fikstürler belli olduğunda.

Manu maci uzerinden teker teker bakalim.

Bu seneki CL basarilarinin taclanmasi icin iceride Manu'yu yenmemiz sart. Bu durumda bizi Kopenhag beraberligi ust tura cikaracak. Parasal acidan bakarsak bu sekilde ust tura cikmak demek neredeyse 14.5m euro gibi bir para getirecek, son maci da alirsak 16m kusur. Guzel para.

Eger Manu'yu yenemezsek, en azindan berabere kalmaliyiz ki, son macta yine bir beraberlik bize en azindan AL garantilesin. Bayern Manu'ya hata yapmazsa iki beraberlik de ust tura cikariyor, getirisi yaklasik 11.5m euro.

Manu'ya yenilirsek Kopenhag'i yenmemiz lazim Avrupa seruveninin devam etmesi icin. Bu en kotu senaryo olur. Boyle bir senenin bu sekilde bitmemesi lazim.

Gruptaşu ana kadar çok çok iyi maçlar çıkardık ve kesinlikle çıkmayı hak ediyoruz. Manu maçını sonucu ne olursa olsun gruptan çıkma adına belirleyici maçın Aralık ayında Kopenhag deplasmanı oluşu ciddi can sıkıntısı.

Yalnız eğer ki olurda gruptan çıkabilirsek hikaye çok farklı gelişir ben söyleyim. Bayern'i ilk maçta şansları ve bizim fizik sıkıntısı, ikinci maçta da hakem yüzünden Elinizden kaçırdık. CL finalinde bu sefer Bayern'i ne hakemler ne de şans kurtaracak inşallah.

Bizim kadromuz yeni ve tecrübesiz.Ve takımda eksik olan bölgeler var.Şampiyonlar Ligi'nde 2. olup çıksak bile üst turlarda zorlanırız büyük ihtimalle.3. olup Uefa Avrupa Ligi'nde şansımızı deneyelim bu sezon.Kupayı alamasak bile bu takımın Avrupa'daki tecrübesi artar..

Çok garip bir duruma geldi. Fakat gruptan çıkarsak ve karşımıza ilk turda dengimiz bir takım gelse atıyorum Porto, Lazio, Dortmund, Sociedad vs. çeyrek finali görürüz. Ondan sonra City, Real ve Bayern çıkmadığı sürece diğer takımlara sağlam kafa tutabiliriz bunu gösterdik.

Geri
Üst Alt