Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Rakipleri Takip Başlığı

YA Bİ ÖNCE SEZON BİTSİN NE KADAR ÇOK SEVİYONUZ TİMSAHA DÜŞMEYİ

Timsaha düşmekle alakası yok. Zaten kötü senaryo bu. Yani 3. olursak eşleşebileceğimiz takımlar. 2. olursak zaten bizi ilgilendirmiyor. Ama kalan 5 haftada diğer ligleri takip ederken bizi ilgilendirebilecek takımları yazdım. İsteyen takip eder istemeyen etmez. Sadece bir bilgi paylaşımı..

Timsaha düşmekle alakası yok. Zaten kötü senaryo bu. Yani 3. olursak eşleşebileceğimiz takımlar. 2. olursak zaten bizi ilgilendirmiyor. Ama kalan 5 haftada diğer ligleri takip ederken bizi ilgilendirebilecek takımları yazdım. İsteyen takip eder istemeyen etmez. Sadece bir bilgi paylaşımı..

Bu kötü senaryo ama en kötü senaryo değil. Dileyelim en kötü olarak bu gerçekleşsin!

takıma sezon sonuna kadar inanmaktan başka çaremiz yok aga . Galatasaray kendine inanmayanları g*t etmeyi çok sever .

takıma sezon sonuna kadar inanmaktan başka çaremiz yok aga . Galatasaray kendine inanmayanları g*t etmeyi çok sever .

şampiyon olacağız diye 50 tane başlık açıldı kim g*t oldu acaba?inanmakla inanmamakla ne alakası var 3. olma ihtimalimiz hayli yüksek sivası kayseriyi yenemeyen takımdan bahsediyoruz topçular kendileri inanmıyordur 2.liğe

Napoli ve Arsenal gelmesin de.. Takip eden biri şu seri başını bi' açıklasın, son durum nedir? :)

Kusura bakma ama paranoyaklık bu. Gerçi bu ülkede normal, sen de haklısın..

Paranoyaklık mı? Gündemi takip etmiyorsunuz sanırım. Şu an tescillenmiş kararlara da yeniden yargılama yolu açmanın formülünü arıyor hükümet. Karar çıktığında ezikler de yararlanmak için başvuracak. Aynı anda da Uefa'ya ceza için itiraz edecekler. Uefa bu tarz konularda zaten hiç riske girmiyor. Senaryo bu şekilde cereyan ederse Uefa'nın cezayı donduracağı aşikar. Ayrıca anladığım kadarıyla onlarda da yargının tarafsızlığı ve doğruluğu konusunda şüphe oluşmuş durumda. Yoksa şimdiye çoktan 3. lige düşürtmüşlerdi veya federasyona ceza vermişlerdi. Hem sıfır tolerans deyip hem bu kadar toleranslı davranmalarına ben başka bir açıklama getiremiyorum!

Bu kadar göstergeden sonra kıllanmakta haksız mıyım? Dua edelim sonuçlanan davalara yeniden yargılamayı çıkartamasın hükümet.

Paranoyaklık mı? Gündemi takip etmiyorsunuz sanırım. Şu an tescillenmiş kararlara da yeniden yargılama yolu açmanın formülünü arıyor hükümet. Karar çıktığında ezikler de yararlanmak için başvuracak. Aynı anda da Uefa'ya ceza için itiraz edecekler. Uefa bu tarz konularda zaten hiç riske girmiyor. Senaryo bu şekilde cereyan ederse Uefa'nın cezayı donduracağı aşikar. Ayrıca anladığım kadarıyla onlarda da yargının tarafsızlığı ve doğruluğu konusunda şüphe oluşmuş durumda. Yoksa şimdiye çoktan 3. lige düşürtmüşlerdi veya federasyona ceza vermişlerdi. Hem sıfır tolerans deyip hem bu kadar toleranslı davranmalarına ben başka bir açıklama getiremiyorum!

Bu kadar göstergeden sonra kıllanmakta haksız mıyım? Dua edelim sonuçlanan davalara yeniden yargılamayı çıkartamasın hükümet.

Haksızsın. Yeniden yargılama Fener'e değil Aziz'e çıkar. Uefa için men kısmı tamamlandı, Cas da onayladıktan sonra bunu tartışmak cidden gereksiz..

Edit: Bizdeki yargılanmayla, Uefa'nın cezasının hiçbir alakası yok yani. Ayrıca Fener'in düşmesi için söz hakkı daha yeni Uefa'ya geçti.. Film yeni başlıyor. ;)

Haksızsın. Yeniden yargılama Fener'e değil Aziz'e çıkar. Uefa için men kısmı tamamlandı, Cas da onayladıktan sonra bunu tartışmak cidden gereksiz..

Edit: Bizdeki yargılanmayla, Uefa'nın cezasının hiçbir alakası yok yani. Ayrıca Fener'in düşmesi için söz hakkı daha yeni Uefa'ya geçti.. Film yeni başlıyor ;)

Olağan şartlar altında dediğiniz doğru ama ortaya olağanüstü bir durum çıktı. Uefa da, Cas da özel bir yargılama yapmadı, Türk yargısının kararına göre karar verdi. Burada yargılama sil baştan yapılırsa Uefa da kararını gözden geçirir, aksi durumda tazminat davası gibi risklerle karşı karşıya kalırlar ki geçen seneden Uefa'nın bu tarz risklere girmediğini biliyoruz.

Dilerim dediğiniz gibi olur ama ben ne olur ne olmaz beklentilerimi düşük tutacağım.

Fenerbahce BJK'a yatar. BJK ikinci olur; Bize bu turda Porto gelirse eleniriz. Tabi seneye kurulacak kadro filan da onemli.

Şu düştüğümüz hallere bakın.Kötü Beşiktaş bile bizi geçecek ve ön eleme hesapları yapacağız.Yazık çok yazık...

Bu kadromuzla eğer Beşiktaşın gerisinde olacaksak eğer, Mancini hemen istifa

ulan demezlermi adama hani mancini takımı şampiyon yapıcaktı diye

ne yanar döner adamsın lan sen umutsu

Hayatta yaptigin her tahmin tutuyorsa git bir sayisal loto oyna. Birde duzgub konusmaya basla sana hakaret eden yok terbiyesizligin luzumu yok.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Play-off'a kalan son 8 takımı uefa puanına göre sıralayıp 4'erden iki torbaya ayırmıyorlar mı? Bu durumda ilk torbada olabilme ihtimalimiz var mı bilmiyorum ama olursak Arsenal, Porto gibi zorlu rakiplerden kesin yırtmış oluruz.

iPhone 5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ukrayna ligi çok kritik eğer Shaktar şampiyon olursa seribaşı oluruz Dnipro olursa olamayız şuanki durum 1 maç fazla ile Shaktar 3 puan önde

rezil kadro yapılanması ile bu takımların hiç birini geçemeyiz.gelecek seneden umudum yok 2015-2016 yılında fb nin avrupaya çıkacağını ve bjk nin de stadının biteceğini var sayarsak yabancı sınırının kalkacağını düşünüyorum yabancı sınırı kalkmadan avrupa da başarı hayal.

Geri
Üst Alt