Şampiyonlar Ligi Play-off Kura Çekimi | 30 Ocak

Play-off turunda kimi istersiniz?

• Juventus

Oy: 109 92,4%
  • Atlético Madrid

Oy: 9 7,6%

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve juve diyoruzda , ben madird makine modu isleyebildiginden cekindigim icin Juve istiyorum.

Nasil heriflerin performansi, formda degil gibiler ama takip eden yorumu okumak isterim.

Atletico'yu elememiz imkansız, bir de 180 dakika azap çekeceğiz. Hiç gerek yok. Juventus ile başa çıkabileceğimize eminim, en azından keyifli 2 maç olur.

Valla şimdi şurası da var.Artik hocayı eleştirip kendimi yıpratmayi bıraktım.Bizim 11 juveden fersah fersah iyi juve direkt kenanspor başka da bir numara yok.Simdi onlar gelse ve elensek 7/24 hocayı eleştirip kafayı yiyeceğim o yüzden atleti gelse daha iyi gibi en azından sagligim bende kalır
hic alakasi yok. Adamlarin Defansi cok sert ve güclü. Kenarlari da iyi

Valla ŞL tarihimizde elit seviye bir kulübü yenip üst tura çıkmışlığımız "galiba" yok.

2 kere çeyrek final yaptık, birinde son 16'da Monaco'yu eledik, diğerinde de Shalke'yi.

Eğer OB Juve'yi falan eleyip bir üst tura çıkarsa bana sürpriz olur.

Aslında bir yandan da belli olmaz bu işler. Kendi evimizde gerçekten güçlüyüz. İlk maç punduna getirip 2-1 falan kazanabiliriz. Deplasmanda da çanakkale geçilmezi oynarsak bir şekilde bitiririz maçı bence. En kötü 1-0 falan gider penaltılara sürükleriz maçı.

Istegim Juve ardindan Tottenham

cikan olacak Atletico ardindan Lpool

Hiç öyle sert güçlü defans falan yok kalulu falan oynuyor.Iyi kenar cambiasso iyi oyuncu olabilir
Bremer war cok cok iyi mesela. Adam sakatti düzeldi

Thuram + Mckennie oslarida baya sert ve seri. Bi forvetleri cöp ama oraya da takviye yapacaklarmis

Bremer war cok cok iyi mesela. Adam sakatti düzeldi

Thuram + Mckennie oslarida baya sert ve seri. Bi forvetleri cöp ama oraya da takviye yapacaklarmis
Bremer var bir tek.Forvete de oyuncu alamıyorlar düzgün , duran peşinde falan koşuyorlar.3-4 tane oyunculari var zaten hücumda da bir tek Kenan var.Mckennie de kanat bek falan oynuyor bayadir.Cok tirt bir takım avrupada sistemi olan bir takım taraftarı olsaydım çok eslesmek isterdim

Juve'ye karşı belki bir şeyler yaparız ama Atletico öyle bir takım ki ŞL'deki herhangi bir takımı eleme ihtimali en az yüzde 50'dir. Bizi geçtim, her takımı dağıtabilir.

1769762112418.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt