Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.230
- 4.673
- 1.173
bu turu bilmem ama sonraki tur icin bizi kesin liverpool ile eslestirecekler
baronlar devrede
baronlar devrede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık yoksay butonuna basmak durumundayım k.bakma. Her dk salıyorsun kötümseri…İkisinde de eleniriz gibi gelmeye başladı bana, o yüzden saldım kura mura.
Okan’ın zaten final, knock out gibi işlerde performansı malum.
Fener şampiyon olura dönmeyeyim dua et deArtık yoksay butonuna basmak durumundayım k.bakma. Her dk salıyorsun kötümseri…
juventus daha savruk. bizim okanball gibi kaos futbol oynuyor. zaten spalettiden ne beklenir? gecen kenan keske benim oglum olsaydi demis.İkisinde de eleniriz gibi gelmeye başladı bana, o yüzden saldım kura mura.
Okan’ın zaten final, knock out gibi işlerde performansı malum.
İyi totemdi aslinda yav... Ama sezon basi olmadigi icin efektif olmayabilirFener şampiyon olura dönmeyeyim dua et de
hic alakasi yok. Adamlarin Defansi cok sert ve güclü. Kenarlari da iyiValla şimdi şurası da var.Artik hocayı eleştirip kendimi yıpratmayi bıraktım.Bizim 11 juveden fersah fersah iyi juve direkt kenanspor başka da bir numara yok.Simdi onlar gelse ve elensek 7/24 hocayı eleştirip kafayı yiyeceğim o yüzden atleti gelse daha iyi gibi en azından sagligim bende kalır
Hiç öyle sert güçlü defans falan yok kalulu falan oynuyor.Iyi kenar cambiasso iyi oyuncu olabilirhic alakasi yok. Adamlarin Defansi cok sert ve güclü. Kenarlari da iyi
Bremer war cok cok iyi mesela. Adam sakatti düzeldiHiç öyle sert güçlü defans falan yok kalulu falan oynuyor.Iyi kenar cambiasso iyi oyuncu olabilir
Bremer var bir tek.Forvete de oyuncu alamıyorlar düzgün , duran peşinde falan koşuyorlar.3-4 tane oyunculari var zaten hücumda da bir tek Kenan var.Mckennie de kanat bek falan oynuyor bayadir.Cok tirt bir takım avrupada sistemi olan bir takım taraftarı olsaydım çok eslesmek isterdimBremer war cok cok iyi mesela. Adam sakatti düzeldi
Thuram + Mckennie oslarida baya sert ve seri. Bi forvetleri cöp ama oraya da takviye yapacaklarmis
Son 2 saat 23 dakika