Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Önce juve ardından totnımspurs ya da lpool
E finaldeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce juve ardından totnımspurs ya da lpool
3Kaç yeni oyuncu yazabiliriz playoff a?
Lang ve Asprilla'dan sonra ekleyecegimiz 3. kisi cok kritik olacak bu eslesme icin.Tam kadrolu halimize eklenecek iki iyi transferle herkesi tokatlayacağımız ayan beyan ortada.
Aynen öyle yani facia olur maalesefLemina yok
Baya kötü…
Sakatliklar olmasa liverpool supriziyle 13 yapardik bence. Icerde usgyi kesin yenerdik
@Okan Mason 3 puan alirsak sansliyiz diyordu sezon basinda. Herkesin beklentisi farkli.
@Okan Mason 3 puan alirsak sansliyiz diyordu sezon basinda. Herkesin beklentisi farkli.
Seninle iddiaya girmekten vazgectigime pisman oldum acikcasi. Ben takima guveniyordum, sen hic guvenmiyordun. Hakli ciktim ama elim gene bos kaldidar rotasyonun hakkı 3 puandı
futbolcuların üstün çabası
Aynı fikirdeyim bugün de City maçına 16 puan motivasyonu ile çıkabilirdikSakatliklar olmasa liverpool supriziyle 13 yapardik bence. Icerde usgyi kesin yenerdik
Galatasaray kapanirdi.Bizi eleyen Young Boys sezonu 0 puanla tamamladı geçen sene. Geçen seneki rezilliğin boyutunu buradan hesap edin.
"Sadece" 10 puan topladı diye bizse takımda asmadık adam bırakmadık. 0 puanla sezonu bitirsek ne yönetim kalırdı ne teknik ekip ne de futbolcular.
Seninle iddiaya girmekten vazgectigime pisman oldum acikcasi. Ben takima guveniyordum, sen hic guvenmiyordun. Hakli ciktim ama elim gene bos kaldi![]()