Şampiyonlar Ligi Play-off Kura Çekimi | 30 Ocak

Play-off turunda kimi istersiniz?

• Juventus

Oy: 109 92,4%
  • Atlético Madrid

Oy: 9 7,6%

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı fikirdeyim bugün de City maçına 16 puan motivasyonu ile çıkabilirdik
Zor zaten ama o dönemki sakatlıklar bizi Aslında daha güzel bir noktayı hayal ettirme konusunda uzak tuttu
Atletico maçı sonda 3 puan kaçtı ama 1 puan işimizi gördü
Sakatliklar olmasa, tam kadro olsak bence hem USG'yi hem de Monaco'yu yenebilirdik. Sansimiz cok yusekti. Ilk 8 mucize degildi yani. Hem asiri fazla sayidaki sakatliklar, hem de kadrodaki rotasyonun darligi bizi bu hayalden uzaklastirdi.

1769638984034.webp

Ben Az Alkmaar için aynısını düşündüydüm deplasmanda bunlara yenilmedik dedim ama elemeli turda adamlar öttürdüydü.
O tur çok kötü döneme denk gelmişti hem transferler yetişmedi hemde ilk maçta en önemli 3 oyuncumuz yoktu (Sanchez, Torreira, Osimhen). Bu turun dinamiği oradan daha pozitif olacaktır ama bende Juventus'u tercih ederim umarım onlar gelir. Atletico'da elenmeyecek bir takım değil ama PSG gelse şansımız olmazdı mesela.

Juve'yi alabiliriz bu arada ama 2 ayaklı maçta atletico bizi çıkarmaz bu sefer hele bir de ilk maç içerdeyse ispanyada mümkün değil.
resmen altın tepside gelen fırsatı teptik
sonra konuşunca konuştu oluyor
biz o kadar parayı anamızın ligine geri dönelim diye mi harcadık
ne desek boş
bomboş takımlara karşı maç verdik

şans her zaman yanımızda. atletico da, juve de şu planlamaya kötü rakipler değiller. hadi biz içerde oynadık, bodo gitti ölüm kalım maçında deplasmanda yendi herifleri. o kadar da ölümsüz değillermiş demek ki. ayrıca takımda maç seçerek de olsa fiziksel olarak şl seviyesinde tek orta saha da play-off turu ilk maçında cezalı. 1 yıldır yerine önüne daha iyisini almamız lazımdı, artık futbol tanrıları bile almazsanız eşşeksinizdir diyo bize adeta. o kadar eşeksek oly de çıksa ucu ucuna elenirdik zaten, çok kafaya takmaya gerek yok.

Biz yaptık lan atletico ile maç yeter anasını satayım... lig aşamasında eşleşen takımlarla tekrar eşleştirilemez diye bir kural getirmeleri lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt