- 31 Ağustos 2021
- 69.340
- 49.647
- 3.258
Ne kadar buyuk bi kabusta direkten donduk dusun madrid yenseydi 9 puandik ve Mourinho o golle bizi elemis olacaktiLan trubin gol atmış benfica 24.olmuş ballı gt mourinho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar buyuk bi kabusta direkten donduk dusun madrid yenseydi 9 puandik ve Mourinho o golle bizi elemis olacaktiLan trubin gol atmış benfica 24.olmuş ballı gt mourinho
Ne kadar buyuk bi kabusta direkten donduk dusun madrid yenseydi 9 puandik ve Mourinho o golle bizi elemis olacakti
Yav forumu gec ustad, ali koc , fener medya bilmemne ne bicim ortam yaratacakti.Forumdaki kaosu hayal ediyorum da adminlerimiz ve moderatör ekibi ek mesai yapıyordu şu an![]()
Yav forumu gec ustad, ali koc , fener medya bilmemne ne bicim ortam yaratacakti.
Kayseri maci falan tehlikedeydi diyeyim
Algidan ziyade bizde moraller bozuldugunda taraftar hakli olarak fena parliyor, sonra hoca yonetim falan defans modu aliyor, sessizlik oluyor falan. En sevmedigim sey.Klasik algılar Galatasaray şampiyonlar liginde başarısız ligde nasıl şampiyon oluyor? Sanki ligde Manchester City var.
Hele Fenerbahçe de o sırada Avrupa'dan her sene kupa getirmesiyle biliniyordu ya zaten..
Algidan ziyade bizde moraller bozuldugunda taraftar hakli olarak fena parliyor, sonra hoca yonetim falan defans modu aliyor, sessizlik oluyor falan. En sevmedigim sey.
İletisim zaten 0

Bence ekibimizin geleceğini için seni lig bitene kadar banlamalıyızGalatasarayımız için hayırlısı olsun diyelim. Juventus veya Atletico Madrid geliyor. Juventus bizi iyi tanır bir şekilde hep şansımız tuttu. Atletico ile yarım kalan bir hesap var evinde Bodoya yenilen bir takımı da eleriz. Ben memnunum ama Atalanta olsa daha iyiydi.Ekli dosyayı görüntüle 313531
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlis real var...