Şampiyonlar Ligi Play-off Kura Çekimi | 30 Ocak

Play-off turunda kimi istersiniz?

• Juventus

Oy: 109 92,4%
  • Atlético Madrid

Oy: 9 7,6%

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav forumu gec ustad, ali koc , fener medya bilmemne ne bicim ortam yaratacakti.

Kayseri maci falan tehlikedeydi diyeyim

Klasik algılar Galatasaray şampiyonlar liginde başarısız ligde nasıl şampiyon oluyor? Sanki ligde Manchester City var.

Hele Fenerbahçe de o sırada Avrupa'dan her sene kupa getirmesiyle biliniyordu ya zaten..

Atletico‘yu eleme ihtimalimiz 0‘a yakin, bakmayin Bodo‘ya falan yenildiklerine.

Bu eleme maclarini en iyi oynayan takimlardan biri Atletico‘dur, bize tur falan vermezler. Üstelik oyun tarzi olarak bize ters geliyorlar.

Juve gelirse ümitli olurum, hem Italyanlara karsi fena degiliz.

Hele son 16‘da Tottenham gelirse muazzam olur.

Klasik algılar Galatasaray şampiyonlar liginde başarısız ligde nasıl şampiyon oluyor? Sanki ligde Manchester City var.

Hele Fenerbahçe de o sırada Avrupa'dan her sene kupa getirmesiyle biliniyordu ya zaten..
Algidan ziyade bizde moraller bozuldugunda taraftar hakli olarak fena parliyor, sonra hoca yonetim falan defans modu aliyor, sessizlik oluyor falan. En sevmedigim sey.

İletisim zaten 0

Atletico bu sefer daha ciddiyetli oynar bizi de analiz etmişlerdir artık yenerler. Juventus’unda iyi bir hocası var deneyimli toparlandılar. O da zor eşleşme. Ben şu oyun ve form grafikleriyle beklentiyi minimize ediyorum. Çok acayip iki transferle ancak bir tur daha atılabilir ki oda imkansız kim gelecek max villarealli.

Ulan bu arada ne olursa olsun şurada bizim logoyu görünce gururlanıyorum. Mutlu hissediyorum. Şu paylaşım güzel geldi modumu yükseltti. Elenmedik la kalkın 2 maç daha var :D

Şampiyonlar liginde 10 maç yapmış olacağız en az. Bunu hak ettik.

Juventus kagit ustunde iyi bir eslesme gibi ama orta sahada bizi cok zorlar su halimizle eziliriz direk

juve'nin forvet hattında openda, vlahovic, jonathan david var. ortasahasında thuram, mckennie, locatelli var. kanatlarda kenan yıldız conceiçao. defansları da 20 30 milyonluk adamlarla dolu

atleticoda genel olarak böyle bi güçlü bi kadro yok bence alvarez hariç

ikisi de geçer bizi muht ama juve iki maçta da eze eze geçebilir. atletico'yla en azından oynadık

Galatasarayımız için hayırlısı olsun diyelim. Juventus veya Atletico Madrid geliyor. Juventus bizi iyi tanır bir şekilde hep şansımız tuttu. Atletico ile yarım kalan bir hesap var evinde Bodoya yenilen bir takımı da eleriz. Ben memnunum ama Atalanta olsa daha iyiydi.
InCollage_20260129_011442212.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasarayımız için hayırlısı olsun diyelim. Juventus veya Atletico Madrid geliyor. Juventus bizi iyi tanır bir şekilde hep şansımız tuttu. Atletico ile yarım kalan bir hesap var evinde Bodoya yenilen bir takımı da eleriz. Ben memnunum ama Atalanta olsa daha iyiydi. Ekli dosyayı görüntüle 313531

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence ekibimizin geleceğini için seni lig bitene kadar banlamalıyız

Bunları geçsen liverpol geliyor birde adamları yendik diye bize bileniyolardır, bu turdan keyfimizi alıp usulca ligimize dönelim .

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Juventus gelirse ben baya ümitliyim. Bizim Juventus'a karşı şansımız tutuyor genelde. En iyi oldukları dönemlerde bile adamlara hezimet yaşatmıştık.

İtalyan takımları tarihlerinin en iyi döneminde bile bizler için tehlike arz etmez yani onları alt edebiliriz çünkü öngörülebilir ve bizim ülke futbolunun doğaçlama oyun yapısına ters gelecek bir stilleri yok. İspanyollar ise tam tersi.
Juve çıkarsa iddialı oluruz maçlar ortada oynanır ama Atletico karşısında pek şansımız olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt