Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.051
- 13.440
- 1.998
İçerde oynucazilk içerde mi dışarda mı oynicaz belli mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçerde oynucazilk içerde mi dışarda mı oynicaz belli mi
Galatasaray kapanirdi.
22 şubat 29 şubat o günlerdeMaçlar ne zaman?
En kötü senaryodaki Atletico ve Liverpool'dan gruplarda toplam 4 puan almıştık olaya böyle bakalım.
İlk maç içerdeilk içerde mi dışarda mı oynicaz belli mi
Sakatliklar olmasa, tam kadro olsak bence hem USG'yi hem de Monaco'yu yenebilirdik. Sansimiz cok yusekti. Ilk 8 mucize degildi yani. Hem asiri fazla sayidaki sakatliklar, hem de kadrodaki rotasyonun darligi bizi bu hayalden uzaklastirdi.Aynı fikirdeyim bugün de City maçına 16 puan motivasyonu ile çıkabilirdik
Zor zaten ama o dönemki sakatlıklar bizi Aslında daha güzel bir noktayı hayal ettirme konusunda uzak tuttu
Atletico maçı sonda 3 puan kaçtı ama 1 puan işimizi gördü
atletico / juveYine mi atletico olasılığı var yav
O tur çok kötü döneme denk gelmişti hem transferler yetişmedi hemde ilk maçta en önemli 3 oyuncumuz yoktu (Sanchez, Torreira, Osimhen). Bu turun dinamiği oradan daha pozitif olacaktır ama bende Juventus'u tercih ederim umarım onlar gelir. Atletico'da elenmeyecek bir takım değil ama PSG gelse şansımız olmazdı mesela.Ben Az Alkmaar için aynısını düşündüydüm deplasmanda bunlara yenilmedik dedim ama elemeli turda adamlar öttürdüydü.
atletico / juve
resmen altın tepside gelen fırsatı teptikJuve'yi alabiliriz bu arada ama 2 ayaklı maçta atletico bizi çıkarmaz bu sefer hele bir de ilk maç içerdeyse ispanyada mümkün değil.
Maçlar ne zaman?
22 şubat 29 şubat o günlerde