Şampiyonlar Ligi Play-off Kura Çekimi | 30 Ocak

Play-off turunda kimi istersiniz?

• Juventus

Oy: 109 92,4%
  • Atlético Madrid

Oy: 9 7,6%

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb alıyor çünkü arkasında koç ülker gibi sermaye grupları var. bizim elimizde taraftarın verdiği paralardan başka bir şey yok.
Uefa ffpsi var fb geçen sene yusufu satmasa asensio bile alamiyordu o kadar basit değil o işler.Gelirleri bizim kadar olmasa da yakın, he sıcak para vs olarak tabii ok da onlar da öyle gidip ucamiyorlar yani.Oyle olsa zaten şimdiye bile bir sürü adam alırlardı kanteye parayı basarlardi

Tarihsel olarak bakınca juveye şansımız tutuyor hatta total olarak italyanlara şansımız tutuyor ama madrid de gelse juve de gelse elenecez yüksek iht

Uefa ffpsi var fb geçen sene yusufu satmasa asensio bile alamiyordu o kadar basit değil o işler.Gelirleri bizim kadar olmasa da yakın, he sıcak para vs olarak tabii ok da onlar da öyle gidip ucamiyorlar yani.Oyle olsa zaten şimdiye bile bir sürü adam alırlardı kanteye parayı basarlardi
Hakan safi cebinden 50m euro verdi ne anlatıyorsun abicim? Fenerin her yerinde koç markası var

Hakan safi cebinden 50m euro verdi ne anlatıyorsun abicim? Fenerin her yerinde koç markası var
Hakan bir tek kerem aldı ona ayrı sözleşme yaptılar işte normalde yasak olan bir şey? Aynı mantıkla o zaman yusufun satışına neden o kadar ihtiyaçları oldu ? Yada fb o kadar parayla neden senin gibi oyunculari getiremiyor sane falan fb varken niye bize geldi ? Verir iki katını alırdı o zaman.Fbnin parayla aldıkları adamlara bir bak önce duran falan getirebiliyor adamlar senin harcadığın parayla.Bir düzgün gelen asensio,skriniar.Gecelim şu edebiyatlari şimdi de iş fbye geldi beni fb ilgilendirmiyor fb başarılı mı?

Hakan bir tek kerem aldı ona ayrı sözleşme yaptılar işte normalde yasak olan bir şey? Aynı mantıkla o zaman yusufun satışına neden o kadar ihtiyaçları oldu ? Yada fb o kadar parayla neden senin gibi oyunculari getiremiyor sane falan fb varken niye bize geldi ? Verir iki katını alırdı o zaman.Fbnin parayla aldıkları adamlara bir bak önce duran falan getirebiliyor adamlar senin harcadığın parayla.Bir düzgün gelen asensio,skriniar.Gecelim şu edebiyatlari şimdi de iş fbye geldi beni fb ilgilendirmiyor fb başarılı mı?
Biz başarılı olduğumuz için fb başarılı değil. Üst üste 3 yıl fb şampiyon olsa son 24 yapsa görürdüm sizi neyse. Abicim hiçbir şeyi beğenmeme timi olarak keşke okan buruk şunu başarırsa biraz susucam yazsanız yoksa adam 10 sene üst üste şampiyon yapsa anlatacağınız hikaye var

Orta sahaya ve stopere üst düzey adam gelmediği sürece direk eleniriz. Özellikle stopere artık dünya standartı olan 1.90 üzeri insan azmanı bir karakter lazım. Artı yerli oyuncu.

Biz başarılı olduğumuz için fb başarılı değil. Üst üste 3 yıl fb şampiyon olsa son 24 yapsa görürdüm sizi neyse. Abicim hiçbir şeyi beğenmeme timi olarak keşke okan buruk şunu başarırsa biraz susucam yazsanız yoksa adam 10 sene üst üste şampiyon yapsa anlatacağınız hikaye var
Fbnin şampiyon olamadığı periyodda başak,bjk,ts falan da şampiyon oldu yahu
Bir şeyi beğenmeme diye bir şey yok osimhen-sane varken takım organize atak yapamıyor ya neden bahsediyorsun abi sen artık tahrik etmek amacıyla şu savunmaları yapıyorsun gibi geliyor
Tamam ok bak juve gelsin elesin onu başarılı diyeceğim hatta bir yerde alintila beni sor bunu bana , lig kısmı umurumda değil juve elerse tamam mi

Fbnin şampiyon olamadığı periyodda başak,bjk,ts falan da şampiyon oldu yahu
Bir şeyi beğenmeme diye bir şey yok osimhen-sane varken takım organize atak yapamıyor ya neden bahsediyorsun abi sen artık tahrik etmek amacıyla şu savunmaları yapıyorsun gibi geliyor
Tamam ok bak juve gelsin elesin onu başarılı diyeceğim hatta bir yerde alintila beni sor bunu bana , lig kısmı umurumda değil juve elerse tamam mi
Juveyi elediğimiz zaman ortadan kaybolma.
Juveyi elediğimiz zaman hocanın sayfasına gidip 100 kere ben futboldan anlamıyorum okan buruk büyük hocaymış ödevi vericem sana

Tamam ama bak eğer eleyemezsek yine gelip saçma sapan tahrik etmeyeceksin hoca savunmasıyla ok mu ?
Eleyemezsek zaten normal bir sonuç. Neyi tahrik edeceğim. Ben bu sene yine şampiyon olucam seneye yine şampiyonlar ligindeyiz.
Mevzu da bu her sene şampiyonlar liginde olmak

Eleyemezsek zaten normal bir sonuç. Neyi tahrik edeceğim. Ben bu sene yine şampiyon olucam seneye yine şampiyonlar ligindeyiz
Yok babacım öyle yok eleyeceksin her sene benzer döngüye girmiyorum ben alkmaar,prag falan yetti artik her sene bir sonraki seneyi bekle.Bak şimdiden başlıyorsun hep aynısını yapıyorsun iste.Juventusu elersek ortadan kaybolmayayim ama juveyi elemezsek ayni şeylere devam edicen

Yok babacım öyle yok eleyeceksin her sene benzer döngüye girmiyorum ben alkmaar,prag falan yetti artik her sene bir sonraki seneyi bekle.Bak şimdiden başlıyorsun hep aynısını yapıyorsun iste.Juventusu elersek ortadan kaybolmayayim ama juveyi elemezsek ayni şeylere devam edicen
Evet devam edicem, zaten benim desteklediğim düzen bu. Her sene istikrarlı şekilde şampiyonlar ligi takımı olmak ve şampiyon olmak.

Her sene düzenli Ş.Ligi kim istemez, ama her sene düzenli olarak aynı yerde saymayı da kimse istemez!
Her sene milyonlarca euro harcayan psg daha yeni şampiyonlar liginde başarılı oldu. Adamlar messi mbappe aldı, olmadı. Mevzu her sene şampiyonlar liginde olmak ve kadroyu geliştirip şanslar kovalamak

Her sene milyonlarca euro harcayan psg daha yeni şampiyonlar liginde başarılı oldu. Adamlar messi mbappe aldı, olmadı. Mevzu her sene şampiyonlar liginde olmak ve kadroyu geliştirip şanslar kovalamak
Psg de zaten cl başarısı olmadığı için hoca değiştirdi yıllarca ligi almasina ragmen.Yenmemiz gereken saçma sapan takımları yenelim zaten üstüne de iyi takım yenmeyi yine ekstra başarı sayarım

Hocam tamam biz de onu istiyoruz, kadroyu geliştirip şanslar kovalamak, ama işte tam da bu noktada sence başarılı mıyız? Avrupa'nin üst düzey takımları kadar olamayız tabi ama en azından artık şu 3. sınıf takımlara yenilme ve elenme huyundan kurtulmamız ve son 24e kılpayı kalmamalıyız. Çeyrek finaller falan zaten Türk takımları olarak çok çok zor, lordlar kamarası zaten izin de vermiyor. Ama şu düzenli katılım ve yukarılarda bitirmeyi standart haline getirmeliyiz. Geçmişinde bu kadar başarısı olan ve bir kültürü olan bir kulübün artık 2 geri 1 ileri yapmaması gerek. Porto Benfica Ajax Psv Monaco Tottenham Dortmund Leverkusen Napoli Roma vs gibi takımların seviyesinde olmamız gerek, hatta geç bile kaldık, Türkiye'de bu kültüre ve karaktere sahip tek kulüp biziz bunu unutmayın!

Hocam tamam biz de onu istiyoruz, kadroyu geliştirip şanslar kovalamak, ama işte tam da bu noktada sence başarılı mıyız? Avrupa'nin üst düzey takımları kadar olamayız tabi ama en azından artık şu 3. sınıf takımlara yenilme ve elenme huyundan kurtulmamız ve son 24e kılpayı kalmamalıyız. Çeyrek finaller falan zaten Türk takımları olarak çok çok zor, lordlar kamarası zaten izin de vermiyor. Ama şu düzenli katılım ve yukarılarda bitirmeyi standart haline getirmeliyiz. Geçmişinde bu kadar başarısı olan ve bir kültürü olan bir kulübün artık 2 geri 1 ileri yapmaması gerek. Porto Benfica Ajax Psv Monaco Tottenham Dortmund Leverkusen Napoli Roma vs gibi takımların seviyesinde olmamız gerek, hatta geç bile kaldık, Türkiye'de bu kültüre ve karaktere sahip tek kulüp biziz bunu unutmayın!
Bodo hem atleticoyu hem cityi yendi, avrupanın 5. sınıf takımı bu takım. Hem hoca hem taraftar hem camia yavaş yavaş şampiyonlar ligi takımı olmayı öğrenecek.
Bu sene kadroyu çok dar yaptık yoksa en az 2 puan daha fazla alırdık.
Bütün bunlara rağmen Liverpool u yendik, atletico 1 puan aldık gayet güzel skorlar.

Şu an yazdığın takımların seviyesindeyiz, her sene 24e kalmalıyız

İlk maç ı ve son maçı Okan hocaya yazarım. Union ve Monaco maçları ise kadro derinliği olmadığı için kaybedildi. Okan hoca daha iyi performans gösterse ve biraz daha şanslı olsak en azından 4 puan daha alabilirdik. En iyi oynadığımız maç, Liverpool maçıydı. Sahanın her yerinde Okan hoca döneminin en doğru futbolunu oynamıştık. Korkmadan ama rakibe tam gerektiği kadar saygı duyarak.

Juventus tabi ki de zor fikstüre giriyorlar, CL için puan durumunda ki yeri kritik, Atalanta - Lazio - İnter fikstürü var. Sakatı çok, oturmuş oyunları yok.

Her sene düzenli Ş.Ligi kim istemez, ama her sene düzenli olarak aynı yerde saymayı da kimse istemez!
İki sene aşağıya inip bir sene yukarı yapıp sonraki 4 sene dibe batıp sonra bir sene aynı noktaya dönmek anlamına da gelebilir bu söylediğin. Tabi ki aynı yerde saymayı istemez kimse zamanla daha yukarıda olmak ister. Ama sen minimum aynı yerde kaldıkça olur bu. Baktığın zaman bazı takımlara porto benfica sporting ajax psv gibi takımlara her sene ortalama aynı yerdeler. Bir sene geliyor bir performans veriyolarlar kupa kazanıyorlar. Düzenli olarak her sene kupa kazanıyorlar mı? Hayır.

Sen her sene burada olmayı bünyeye bir yerleştir önce ki zamanla basamakları çıkasın... burada kilit kelime zaman... biz her sene bir kadro yakaladığımızda çeyrek final yapalım yarın final yapalım kupa alalım moduna giriyoruz. Ama bu çok büyük bir şans demektir. Onca paralar harcayan psg bile yıllarca bir noktadan öteye gidemedi. Geçen sene bir ivme ile kupayı aldı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt