Şampiyonlar Ligi Play-off Kura Çekimi | 30 Ocak

Play-off turunda kimi istersiniz?

• Juventus

Oy: 109 92,4%
  • Atlético Madrid

Oy: 9 7,6%

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kuralar tarihimizde cok cok az gelebildigimiz yerler. o yuzden bana muthis keyifli ve heyecanli geliyor.

buralardan rovansta metropolitano deplasmanindan turla cikmak falan zaten anormal isler. bu acidan juve bir tik daha makul.

Neden herkes Juventus'a Balçova Yaşamspor muamelesi yapıyor yav? Tarihten gelen taraftar refleksi mi?

Bence her ikisi de eşit derecede zor takım. Hatta Juve 1 tık daha zor. Mağlup olmuyor anasını sattımın takımı. Böyle takım zor elenir.

Ayrıca daha yeni Atletico ile oynamadık mı? Elimizde çok taze doneler var. Birbirini daha yeni tarttı iki takım da.

Ben Atletico'yu isterim. Ancak kim çıkarsa çıksın, iki maçtan da keyif alacağım ve elenirsek de dünyanın sonu gibi davranmayacağım.
Atletico bizi fareyle oynayan kedi gibi gezdirdi, 10 maç yapmış gibi olduk. Acayip yordu takımı. Sistemden ziyade İtalya'nın bir tık daha yavaş oyununu tercih ederim, zira her halükarda yenilicez

Juventus istiyordum fakat artık Atletico istiyorum bizim lige geri dönmemiz lazım en azından varımızla yoğumuzla tek kulvarda mücadele etmeliyiz.

Hadi juve tottenham be hadi be

Her sene ayni kafadasin , okan hoca da bu kafada, yonetim de 😑
Bu kulübün her zaman vizyonu Avrupa'dır öyle olmalıdır fakat mevcut kadroya bakınca hiç onu hissetmiyorum mevcut durumda bir bedel ödemek zorundayız o bedel lige buradan gidip dönüp ligi almak olmalı yoksa ligde elden gider.

Hele ki 10'ncu haftadan sonra dehşet bir fikstür var oraya kadar 1 tane bile puan kaybetmememiz lazım.

Hala hayal kuranlar var. Bu yönetim ve teknik ekiple mi?! 🥲

Bu kulübün her zaman vizyonu Avrupa'dır öyle olmalıdır fakat mevcut kadroya bakınca hiç onu hissetmiyorum mevcut durumda bir bedel ödemek zorundayız o bedel lige buradan gidip dönüp ligi almak olmalı yoksa ligde elden gider.

Hele ki 10'ncu haftadan sonra dehşet bir fikstür var oraya kadar 1 tane bile puan kaybetmememiz lazım.
Buna katiliyorum ama bunlari becerdiginde ilerleme kaydetmis oluyoruz. Surekli playoffta salinca olmuyor.

İlk defa CL playoffu goruyoruz hocayla. Bakalim AVL den daha fazla motive olacak mi.

Kendimizi test etmeden bilemeyiz.bastan "olmaz etmez" diyerek bunu basarmak cok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt