Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muhtemelen playoff serisinde icardi zaha torreria lı rüya kadro komple oynar. tabi önce önümüzde başka tur var. zalgris maçından hatalarımızı yapmayıp artık stressiz kazanmak istiyoruz yaa
Muhtemelen forumdan bir kişi bile izlememiştir bunları.bu antwerpden neden herkes tirsiyor? yanlis hatirlamiyorsam 2 3 sene önce kuslar bunlari paketlemisti iki mactada?
simdi gördüm herifler sampiyon olmus gecen sene :/
ya zaten fark etmez sampiyonlar liginde takimdan birsey bekliyorsak bu gibi takimlari ne olursa olsun yenmek lazimMuhtemelen forumdan bir kişi bile izlememiştir bunları.
Fener'den ziyade geçen sene IBB bunları AL ön eleme maçında deplasmanda 3-1 yenip tur atlamıştı.
Hocaları Van Bommel'mış, çok kötü bir hoca kendisi.
Elemeler Külüp puanlarina yansimiyor maalesefBu turların bize en büyük katkisi Ülke puanı ve kulüp puanına yansıması olacak o yüzden bu ön eleme maclarinda 4 maçta 4 galibiyet almamız lazım.
Yansıyor yavElemeler Külüp puanlarina yansimiyor maalesef
Bilinmeyen Aris bu. Selanik takımı olan değilHangi Aris bu
Eminmiyiz ben sanki yansıyor diye biliyorum.Elemeler Külüp puanlarina yansimiyor maalesef
Haifa'nin mutlaka hizli oyunculari vardir. Gelmesin.