Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.330
- 20.776
- 2.233
musleranın sevdiği pozisyonlar.
Bu Haifa gecen sene PSG ile oynayan mi? Onlarsa hic gelmesinler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
musleranın sevdiği pozisyonlar.
4 puan bonus baya iyiymiş yalnızgecen sezon yansimadi. Eger ki Konferans gruplarina katilmasak o zaman veriyorlar elemelerde topladiymiz puanlari. Gruplara kalirsak 0 ile basliyoruz. CL Grublarina kalirsak o zaman grup basma 4 puan bonus veriliyor.
antwerp de belçika şampiyonu, bizle denk takımlar ikisi de. bu arada molde 17 lig maçı oynamış 40 gol atmışlar...Molde hariç rahat geçeriz bence.
hocam stoper oyuncularını kaybettiler ve onlar da daha başlamadı sezona sanırım.Geçen sezon başı da elek olmuşlardı Başakşehir'e.Ben rahat eleriz diye düşünüyorum onları.antwerp de belçika şampiyonu, bizle denk takımlar ikisi de. bu arada molde 17 lig maçı oynamış 40 gol atmışlar...
Bodo glimt Norveç takımıMolde onceki sene konf kupasini alan Roma'ya 6 atan takim degil mi?
Molde ligde kaç maç yapmıştır şimdiye... Hazır ve tam kadro değilken hazır olmayan takım tercih ederim...Haifa sanki kolay gol yiyordu ama atiyordu. Onlarin seyirciler de atesli. En iyisi Molde gibi
Aynı gorusteyim tabi ki ciddiye alacaz ama nerdeyse korkan arkadaşları görüyorum.Küçümsemek için degil Ama bunlari eleyemiyorsak veya korkuyorsak zaten sampiyonlar liginde isimiz yok
Evet ama yorgunluk da olur. Mesela Haifa'da have 40 derece filan olabilir. + olarak biz de en az 6 mac yapmis olacagiz.Molde ligde kaç maç yapmıştır şimdiye... Hazır ve tam kadro değilken hazır olmayan takım tercih ederim...
Torreira - Demirbay çıkarız sanki ama Demirbay büyük soru işaretien azından eldekilerden sağlam bi orta sahayla çıkabilirsek hepsini donumuzda sallaız
İstanbul da da hava 40 dereceEvet ama yorgunluk da olur. Mesela Haifa'da have 40 derece filan olabilir. + olarak biz de en az 6 mac yapmis olacagiz.
3 hafta sonra Istanbul duser ama Israel tarafi 40 devam eder. Molde iyidirİstanbul da da hava 40 derecehayırlısı neyse o olsun. Normal şartlarda her takımı rahat elememiz lazım ama kuzey takımları hep korkutmuştur beni.