Şampiyonlar Ligi Play-off Turunda Muhtemel Rakiplerimiz Belli Oldu

Ben bu formatı beğenmedim. İnşallah katılırız da maçları TRT'de izleriz

Ben bu formatı beğenmedim. İnşallah katılırız da maçları TRT'de izleriz
valla yalan yok ,

ben "şanslı kura" hakkımız varsa - grupların içinde playoff kısmında kullanmak isterim.

CL gruplara kaldın mı 8 maçtan sonran olmayabilir - ki zaten sonrası olsa baya başırılı CL yılı geçirdin demek çünkü babalar orda başlıyor gelmeye. Gruplara kalmak heyecan tabii ama en büyük getirisi ekonomik.

Şans güçlü ya da denk takım geldi - velevki gidemedin. Gelir kaybın kötü oluyor. AVL yolu ama daha kolay/stressiz ve uzun olur. dediğim gibi gelir çok daha az. Devre arası sonrası avrupa heyvanı yüksek isteyenler bunu isteyebilir.

CL'de her sene katılarak istikrar ama benim kafamda önceliğim.tabii takım çıksın gruplara - 3 ve 4 üncü torbadan çekeceği 4 rakibi içeride ve dışarıda yenme potansiyeliyle. bu formatta gidildiği kadar gidilsin isterim.

2. Ön eleme: Partizan veya Lugano
3. Ön eleme: Rangers, Slavia Prag, Salzburg, Lille
Playoff: Yine 3. ön elemedeki takımlardan biri veya onlardan elenen olursa Union St. Gilloise, D. Kiev, Twente (yani bunlardan biri yukarıdakilerden birini elerse) (D. Kiev de 2. turda Lugano veya Partizan'dan birine elenirse ve eleyen takım 3. turdakilerden birini elerse, onlardan biri de olabilir düşük ihtimal)
Cogu kek yaw

3. Ön elemedekiler fena değil ama geçen seneki 'şampiyon olmayanlar' yolu kadar da güçlü değil. Sanırım CL'ye artık 32 yerine 36 takım katıldığı için ve bu Atalanta mevzusu yüzünden Portekiz 2.'si direkt gittiği için bu yol da kolaylaşmış. Yine de Lille, Rangers, Salzburg falan kolay turlar olmaz bence, hele FB kadrosu hazır olmazsa. Ancak özellikle sürpriz elenmeler olursa Playoff cidden keke dönebilir.

Şikeciler bu sezon girebilir, umarım öyle birşey olmaz. Lille son anda 4. bitirdi, onlarda 3.olsa brest gelecekti.

Ulan fenerin rakipleri nerdeyse bizden kolay bu nasil is. Twente, st. Gilloise falan kek takimlar.

Salzburg, Rangers ve Lille güclüler baska güclü takim göremedim.

Evet o torbadan elenenler olursa biz 3. torbaya girerir gibi
yani aslında hiç bir önemi yok

her pottan 2 şer rakip çekeceğiz sonuçta o yüzden harbi hiç bir önemi yok - katılmak önemli. O olayını beğeniyorum bu formatın.

ya da kaçırdığım bri şey mi var - pot 4 te olmanın dezavantajı ya da 3 te olmanın bir avantajı var mı? iç dış saha muhabbetide olacağını sanmıyorum.

yani aslında hiç bir önemi yok

her pottan 2 şer rakip çekeceğiz sonuçta o yüzden harbi hiç bir önemi yok - katılmak önemli. O olayını beğeniyorum bu formatın.

ya da kaçırdığım bri şey mi var - pot 4 te olmanın dezavantajı ya da 3 te olmanın bir avantajı var mı? iç dış saha muhabbetide olacağını sanmıyorum.
Birşeyler vardı ama suan detaylara hakim değilim

şurda bilinen açıklama videosundan sonra yorumluyorlar.

adamın demesine göre her pot tek tek topla çekilmeyecek - tepeden çekecekler otomatikman çat çat diye bilgisayar ayarlayacakmış. Yani bir noktada "ayarlı kura" diye tepkiler kesin çıkacaktır sosyal medyada.

ama torbalar arasında "güç" haricinde bir fark yok gibi.

Geçen sezonki eleme turu rakiplerimiz de kağıt üstünde kek takımlardı ama turu baraja çarpıp giren abidik gubidik goller ve Icardi’nin insan üstü performansıyla zar zor geçtik. Bu sene 1-2 sürpriz dışında transflerin tamamını kamplara yetiştirmeliyiz.

Bu arada pot 4, pot 3’ten daha zorlu. Şikeciler de dahil biri elenirse 3e geçicez ama keşke 4te kalabilsek.

Geri
Üst Alt