- 10 Mart 2013
- 121.495
- 158.167
- 5.068
Ewt. Şurda da brondy yerine midtylandgörselden bi halt anlamadım yav - Seri başı ile olmayanlar mı eşleşiyor
farklı bir düzen mi ? tamamen örnek mi yapılmış kavrayamadım yav şu an.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ewt. Şurda da brondy yerine midtylandgörselden bi halt anlamadım yav - Seri başı ile olmayanlar mı eşleşiyor
farklı bir düzen mi ? tamamen örnek mi yapılmış kavrayamadım yav şu an.
valla yalan yok ,Ben bu formatı beğenmedim. İnşallah katılırız da maçları TRT'de izleriz
Cogu kek yaw2. Ön eleme: Partizan veya Lugano
3. Ön eleme: Rangers, Slavia Prag, Salzburg, Lille
Playoff: Yine 3. ön elemedeki takımlardan biri veya onlardan elenen olursa Union St. Gilloise, D. Kiev, Twente (yani bunlardan biri yukarıdakilerden birini elerse) (D. Kiev de 2. turda Lugano veya Partizan'dan birine elenirse ve eleyen takım 3. turdakilerden birini elerse, onlardan biri de olabilir düşük ihtimal)
Cogu kek yaw
Adamlar 3 eleme oynıcak agaUlan fenerin rakipleri nerdeyse bizden kolay bu nasil is. Twente, st. Gilloise falan kek takimlar.
Salzburg, Rangers ve Lille güclüler baska güclü takim göremedim.
Forvetleri kaybettiler orta sahasında Gronbaek'i de kaybederler geçeriz kendilerini. Hatta Gronbaek'i biz de düşünebiliriz.• Bodo / Glimt var, baya iyi ve hızlılar, önde hurra 9-10 kişi gidersek 50 tane pozisyon veririz.
Evet o torbadan elenenler olursa biz 3. torbaya gireriz gibifener elenirse pot 3 e mi gidioruz ben mi yanlış okuyorum bunu - ya da pot 3 te başka birisi gidemezse.
Pot 4 te maşallah .
hiç kolay takım yok
Tek turBiz şimdi bir maç mı iki maç mı yapıcaz?
Güzel.Tek tur
yani aslında hiç bir önemi yokEvet o torbadan elenenler olursa biz 3. torbaya girerir gibi
Birşeyler vardı ama suan detaylara hakim değilimyani aslında hiç bir önemi yok
her pottan 2 şer rakip çekeceğiz sonuçta o yüzden harbi hiç bir önemi yok - katılmak önemli. O olayını beğeniyorum bu formatın.
ya da kaçırdığım bri şey mi var - pot 4 te olmanın dezavantajı ya da 3 te olmanın bir avantajı var mı? iç dış saha muhabbetide olacağını sanmıyorum.