- 23 Temmuz 2011
- 75.503
- 51.032
- 4.693
Paok gelsin lucenin oglundan terimin intikamini da alalim.Ilk mesajda eksik olan takimlar eklenmistir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paok gelsin lucenin oglundan terimin intikamini da alalim.Ilk mesajda eksik olan takimlar eklenmistir.
Yakar geceriz gsigeliriz aslan parçası
beni ilgilendirmiyor bu sezonla beraber futbol hayatımı bitirdimYakar geceriz gsi
Bende gsi bitirdim bu sezonbeni ilgilendirmiyor bu sezonla beraber futbol hayatımı bitirdim
nedenBende gsi bitirdim bu sezon
valla kardesim inanirmisin ama hic bir mutluluk vermedi dun sampiyon olmamiz. olmus yani gs sevgim bunu anladim. ki zaten tr ligi falan iyice bok cuvali olmus.
fener'e yenildik diye mi?valla kardesim inanirmisin ama hic bir mutluluk vermedi dun sampiyon olmamiz. olmus yani gs sevgim bunu anladim. ki zaten tr ligi falan iyice bok cuvali olmus.
yeni nesil taraftarlar, herkesin gsli olmasi falan da etken tabi.
futbolun ruhu tvde izledigin futbol degil bence.
yok alakasi yok yav o maci bile dogru duzgun izlemedim. o maca uzulmedim bile.fener'e yenildik diye mi?
Benfica seri başı olur bize çıkmaz zatenbenfica listeye bir girip bir cıkıyor. pazarlıklar devam ediyor.
Derin bi kadro kurabilirsek çok yönlü oyunculardan oluşan bi sıkıntı yaşamayız.8 maç çokmuş
seneye şampiyonluk nanay gibi
beni yanına alsanayok alakasi yok yav o maci bile dogru duzgun izlemedim. o maca uzulmedim bile.
Ferencvaros