Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'ndaki Maçlar Belli Oldu

Sen oynayacaksın rakip kim olursa olsun eğer oynamazsan Pendik olsa zorlar seni şu yoklukta minimum 30 milyon euroluk maç bu nedenle hem hoca hem de oyuncular çok konsantre çıkmalı bu maça ...

Burda ki takımların hepsi parma ayarında hepsinin hızlı kontraatağa uygun hücumcuları var keza bizim de öyle ama güç bakımından bizden geride olduklarından kontra taktiği ile oynayacaklar mecburen.

Hocamız yine en doğrusunu bilir tabi ki

Bence bizim yapmamız gereken orta saha da demirbay yerine berkanı sağ bekte kaanı solda jelerti oynatmamız özellikle de dış sahada ki maçta öyle çıkmalıyız

Zaha çok top kaybediyor ve aşırı bencil oynuyor ve de savunmaya yardımı çok az onun yerine kesinlikle barış veya kerem olmalı.

Santrafor da batsuayi oynamalı şuana kadar ki izlenimlere bakarsak batsuayi daha çok gezerek ve yardımlaşarak oynuyor ve bence bizim oyunumuza daha uygun bir stili var.Ön alan presini de doğru zamanda ve iyi yapabiliyor.

Öyle ya da böyle turu geçeriz demek zor.Geçen sezon ki molde maçların da çin ordusu gibi kalemize hücum edişlerini ve bizim sadece izleyişimizi hatırlayın.

Doğru ve akıllı oyunlar oynayıp turu geçeriz inş.İki tane çok stresli maç oynanacak.Hakkımız da hayırlısı olsun.

karabağ bence bizi eler
@Vasfi Vural Eğer öyle 1 şey olursa Vasfi temsili kanks yav :D
Hani kardeştik aga az yavaş olun : r/superlig

Young Boys veya @Veli Baltacı ahbabımın önerisiyle Kızılyıldız'ımı alayım

Paok hem Cl elemesi kaşarı hem de Ftyi takip ederken de gördük bela bir ekip. Malmö kuzeyli ligi başlamıştır bizden hazırdır.

Midtyland dana gibi koşuyordur Köpekhag gibi. Pas. Ordan Ferencvaros tur atlarsa iyi olur.

Zagreb zaten en belası olur. Buna da pas.
Young Boys liginde 3 maçta da yenilmiş. En sevmediğim rakip tipi. Böyle devam ederlerse asla gelmemeli.

Dune gore konusuyorum, hatta hazirlik maclarini da dikkate alip konusuyorum. Hepsi bizi paspas yapar. Net eleniriz.

Şu takımları eleyemeyen zaten CL ye katılmasın. Belki zorlanırız ama bir şekilde geçeriz ve gruplara kalırız ama gruplarda 1 galibiyeti zor alırız.

Mevcut kadroyla bu takımları eleyemezsek ciddi sıkıntılı bir döneme girer Okan Buruk asıl hedefimize dönelim gruplara kalmak zorundayız

Beşiktaş maçından korkmuyordum ama bu elemeden çekiniyordum. Şimdi elemeyle ilgili ciddi ümitsizliğe kapıldım. Yazık ediyoruz her şeye.

Gerçi bu futbolla ligde bile hiçbir şey yapamayız o da ayrı.

Ben açıkçası kaza bela SL ye gitmemizden korkuyorum.

Dünkü takımı bir City veya Bayern karşısında düşünün bir de.

8 maça çıkacağız. İki tane birinci torba takımı çıkacak lig aşamasında. Aman aman

elenirsek direkt avrupa ligi gruplarına mı katılıyoruz?

8 maçlı grup aşamasını görmek istiyorum ne olursa olsun Avrupa Ligi daha mantıklı dursa bile

ŞL’ye nasıl gidebiliriz? Bunun üzerine bir başlık açıp tartışmak lazım. Durum çok kritik. Maddi ve manevi açıdan ŞL’de olmak zorundayız. Ama imkanı yok şu futbolla.

Geri
Üst Alt