Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'ndaki Maçlar Belli Oldu

Şu halimizle kim gelirse gelsin biri bizi eler.
Şampiyonlar ligine katılım ile gelecek 30-35 milyon Euro’dan da olursak sadece bu seneyi değil gelecek seneyi de riske atarız.
Ne yapıp ne edip Play off eleme turuna kadar hocanın ve takımın kendilerine gelip toparlanması şart.

Bu özgüven kaybiyla isimiz cok zor

Dün den itibaren bir kopus olacak genel olarak taraftar,hoca ve oyuncular arasinda

Burdan toparlamak cok zor hem mental hem psikolojik

Hayirlisi olsun diyelim umarim bu zorlu süreci cabuk atlatiriz

Nedense Steaua Bukres maçı aklıma geliyor haftalardır çoktan unutup gitmesi lazımdı o maç nasıl halen önüme çıkıyor anlamış değilim açıkçası.

Normalde elenip UEFA gruplarına kalmış olsak dünyanın sonu olmayacaktı ama dünden sonra artık elenirsek dünyanın sonu gibi bir şey olmuş olacak. Aman dikkat!

Okan hoca emek emek buraya getirdiği Galatasaray kariyerini tek çırpıda sonlandırır ve bu çok ama çok üzücü olur.

Başlandı yine kötü maçtan sonra eleniriz goygoyu 15-20 gün var. Derhal yeni transferler kazandırılmalı. Jelert takıma geleli 10 günü geçti yok sakat, yok yeni geldi diye oynamıyor. Oyuncuları bu hızla alıştırırsak Sağ bek ilk cl grup maçına anca yetişir, orta saha ise kasım’ı bulur

Prag istiyordum ama dünkü takım her organize takıma teslim olur.

Kadrosunda ziyech zaha icardi batsuayi toreira sanchez barış alper olan takım paoktan midjilanttan falan çekiniyor

İnanılmaz bir şey

Hiç iyi hissetmiyorum

daha ilk maçta taraftarın motivasyonunu "aşırı" düzeyde düşürmeyi nasıl başardınız yahu! kim gelirse gelsin bana geçemeyecekmişiz gibi geliyor. (ki dün beşiktaşı bizim farklı yeneceğimizi düşünürken) 20 dk sistemine sadık oynayan takımlar içimizden geçiyor

kulübün geleceği için dinamo zagreb istiyorum ben kesinlikle.Erden Timur'un da dediği gibi belki 1 sene şampiyon olamazsak ilerisi için daha iyi olur.Yeni hocayla avrupa ligine gitmeyi yeğlerim , seneye de hem yönetim hem yeni hoca olur

Geri
Üst Alt