GSC Haber Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rakibimiz Liverpool Oldu

İyi misin? Liverpool eleriz gibi bir yorumum mu var? Sürekli aynı şeyi yazıyorsun CL'de 12 yıl sonra son 16 yapmışız işte bu sene CL'de gayet başarılı bir sezon geçirmişiz. Bundan sonra işin keyfini yaşamak varken 5 dakika da bir benzer mesajını atmanın anlamı nedir? Gerçekten anlamak çok zor.
Senin okuduğunu anlama sıkıntın mı var ? Son 16 zaten bir başarıdır ve takım misyonunu tamamlamıştır. Liverpool eşleşmesiyle ve okan burukun deplasman oyununun olmadığıyla ilgili yorum yaptım. Çocuk gibi kompleks yapmayın gerçekler söylenince.

Bizim icin üzücü olan şey, 16 turuna kalan kulübü temsil seviyesi dursun gibi siyasilerin çanakcisi olmus bir herif ve onun çetesi ,eger bugun birseyden utanacaksak juve maçından degil bu sahislardan utanmaliyiz

Bence dünyada ki en zor deplasmandan ikisi bu arada biri Bernabau o 1 numara 2 anfield

Ulan ballı bodo. Sporting çekti, ağacın kolay tarafına düştü

niye oynamasin o nerden cikti
Ne bileyim, sakatlık olur, son günlerdeki yüzünün asık ve moralsiz olmasi durumu krize dönüşür vs...
Yani demem odur ki; osimhenli ve osimhensiz galatasaray bambaska boyutlarda ne yazık ki.. çok iyi motivasyon ve osimhenle nasil daha önce eze eze bunları 1-0 yendiysek veya juve'yi 5'lediysek liverpool eslesmesinde de herşey olabilir..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin okuduğunu anlama sıkıntın mı var ? Son 16 zaten bir başarıdır ve takım misyonunu tamamlamıştır. Liverpool eşleşmesiyle ve okan burukun deplasman oyununun olmadığıyla ilgili yorum yaptım. Çocuk gibi kompleks yapmayın gerçekler söylenince.
Kompleks yapan sensin şu sayfada yorumlarına bir bak bu konuda son 16 başarıdır dediğin mesaj nerede bir gösterirsen sevinirim? Resmen takım son 16'ya kaldığı için kızgınsın gibi. CL'de 12 yıl sonra son 16'ya kalmışız. Tottenham gelse bile muhtemelen bu son turumuzdu sadece şansımız bir tık daha yüksek olacaktı. Bu turun keyfini çıkarmak varken bu kadar kızgın, öfkeli olmak aşırı anlamsız.

Bizim icin üzücü olan şey, 16 turuna kalan kulübü temsil seviyesi dursun gibi siyasilerin çanakcisi olmus bir herif ve onun çetesi ,eger bugun birseyden utanacaksak juve maçından degil bu sahislardan utanmaliyiz
Hocam sen başka ülkede yaşıyorsun sanırım. Tarih boyunca siyasete uzak durmuş veya duracak bir kulüp başkanı babayiğit herhangi bir kulübe gelmedi gelemez..
Yönetimi ben de beğenmiyorum da Türkiye gerçeklerinden uzak yorumlara da gerek yok.

bu sezon kendi sahasinda burnley, leeds, sunderland gibi takimlara yenilmis bu takim. bunlar yenebiliyorsa biz hayli hayli yeneriz. korkacak bisey yok.

Geri
Üst Alt