GSC Haber Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rakibimiz Liverpool Oldu

Vallaha eskaza bunları elersek Okan hocamın balı falan derken yarı finale kadar gideriz heralde

elenmek umrumda değil son 16 gayet iyi bir başarı ama ts bjk maçları bu maçlar arasına sıkışacak şikeci şerefsizlere kaptırırız malesef ligi.

Yanlız çeyreğe kalsak bile deli dehşet rakipler var yav

Hocam sen başka ülkede yaşıyorsun sanırım. Tarih boyunca siyasete uzak durmuş veya duracak bir kulüp başkanı babayiğit herhangi bir kulübe gelmedi gelemez..
Yönetimi ben de beğenmiyorum da Türkiye gerçeklerinden uzak yorumlara da gerek yok.
Mevzu siyasete uzak yakin durmak degil dursun denilen adam gs tarihinin en iki yüzlü ve yalanci baskani ,gercekten gs sevgisindenmi bu koltukta duruyor zannediyorsunuz
Ben turkiyede yasiyorum herseyinde farkındayım ama işte herseyi konusamiyoruz
Yas kaç bilmiyorum ama alp yalmandan itibaren tum başkanları iyi bilirim bu herif kadar gs armasini ismini kulübün kurucusu dahil takimi hocasi kısaca herseyi temsil edemeyen ve bunuda acizlikten degil emir eri oldugu icin yapmayan birini kimse savunmasın ,herseyi geçtim
Gs kurucu liderine rakip yoneticileri dahil tribunlerde küfürler edildi hakaretler edildi sözde gs liseli bu herif veya cetesinden 1 kisi bile noluyoruz deyip gösteremedi ve bu herif gittiği gun yine paralarını alamazsa bizi dava edecektir oyle tiynette birisi

Sosyal medya da çok fazla hypelandı Liverpool dan çekinen çok biz bunları eleriz Allah’ın izniyle böyle olduğunda tersi oluyor genelde

İlk maç deplasman olsaydı bari lan... herşey dezavantajlı...

Yalnız es keza şu turu geçersek herkes final konuşur ve finalin aşağısını kimse kabul etmez...

Bence güncel formları oyunları bir kenarıya koyarsak kadro kailtesi olarak psg,real,ctiy,liver,arsenal,bayern,barca,chelsi hemen hemen aynı seviyede.
Mesele liverpool değil zaten. 2013'deki gs olsaydı bukadar korkmazdı taraftar. Şu anki takımımız içsahada gs deplasmanda ümraniyespor
İç sahadada anadolu takımlarına karşı öyle çok iyi oynadığımızı söyleyemiyiz.

Liverpool
Real
PSG
Newcastle
Tottenham
Bayern
Arsenal
Sporting

Çeyrek finale kalan takımlar bunlar olur

Geri
Üst Alt