GSC Haber Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rakibimiz Liverpool Oldu

Yalnız az evvel Lpoolun bu sezonki maç skorlarını inceledim, enteresan şekilde çok aman aman formda bir dönemleri olmadığı gibi zaten bize kaybettikleri dönemde de ciddi kayıplar vermişlerdi. Bunun yanında özellikle ligde kendi sahalarında ve deplasmanda daha zayıf diye nitelendirdiğimiz takımlara karşı beraberlikleri çok fazla, galip geldikleri maçlarda da öyle amana aman farklı skorlu maçlar pek yok, geneli tek farklı galibiyetler. Avrupa'da denk takımlara galibiyetleri olmuş, Real Inter gibi, ama bize yenildiler, Psv den 4 yediler, yani kısacası genel olarak bakıldığında bu sezon inişli çıkışlı demeyeyim de baya bildiginiz dengesiz maçlar çıkarmışlar, özellikle altını çiziyorum kendilerinden daha düşük bütçeli takımlara karşı kazanamadıkları maç sayısı çok fazla ve kazandıkları maçlarda da tek farklı galibiyetleri çok. Bu açıdan bakıldığında bir konsantrasyon eksikliği ya da maç seçme durumu gibi bir olay var. Hoş gerçi bu saatten sonra bize karşı daha dinamik ve ciddi olacaklardır fakat futbolda şöyle de bir durum var, bir takım bir sezonda nasıl bir tempo yakalarsa genelde öyle de bitiriyor. Yani Liverpool bence bizim eşleşmemizde de dağınık bir görüntü çizebilir. Az önce dedigim gibi futbolun doğrularını yaparsak ve artık bir zahmet bazı oyuncularımız da elini taşın altına sokarsa ben yine en kötü burada tek farklı bir galibiyet bekliyorum. Anfield ise sarı kart durumuna göre şekillenecek, Osimhen cezalı olsa burada ister 3 farklı kazanmis olalım, Anfield da tur gider. Ufak bir detay, bizden önce peşpeşe 2 Wolverhampton deplasmanına gidiyorlar, peşine de yine bize deplasman. Belki yorgun yakalarız.
Liverpool'un sorunu da iyi kapanan takımlara karşı gibi görünüyor yine geçişleri ve hızlı atakları savunmada bizim gibi problemleri var. Baktığında bizimle benzer sorunları var gibi ama biz takım olarak limite ulaştık gibi hissediyorum. Onların ise tavanı çok yüksek.

Kızgın ve öfkeliyim çünkü 5-2'nin rövanşında rakip 10 kişi kalmışken futbol olarak bukadar ezilmeye hiç bir hocanın hakkı yok. Tek maçlık olsa eyvallah, yıllardır var bu sorun ve hala skoru ve oyunu tutmayı öğrenemedi. Avrupa deplasmanlarında pişmaniye gibi dağılan takım görmekten sıkıldık
Kesinlikle, hadi adamlar son güçlerine kadar savaştılar, 1 tane daha attılar, ama biz buna cevap veremediğimiz, kalelerine bir şut bile atamadığımız gibi 3 ü de yedik, az kalsın da tur gidiyordu. Ve tam kadroyuz eksik falan yok. Bu futbolun kimse kusura bakmasın ama hiçbir bahanesi yok, tam anlamıyla fiyaskoydu. Ama umarım milat olmuştur ve Liverpool'a karşı tarihi maçlar çıkarırız. Daha önce de söyledim her zaman da söyleyeceğim, bu ülkede futbolda Avrupa kupalarında başarılı olacak bir takım varsa o da kesinlikle biziz! Bizden başkası yapamaz!! Ben herşeyden çok buna güveniyorum.

Kızgın ve öfkeliyim çünkü 5-2'nin rövanşında rakip 10 kişi kalmışken futbol olarak bukadar ezilmeye hiç bir hocanın hakkı yok. Tek maçlık olsa eyvallah, yıllardır var bu sorun ve hala skoru ve oyunu tutmayı öğrenemedi. Avrupa deplasmanlarında pişmaniye gibi dağılan takım görmekten sıkıldık
Burası CL buranın olayı bu. Az çok eski CL turlarını hangi takımların hangi sonuçlardan ne turlar verdiğini biliyorsundur herhalde. Okan Buruk orada resmen heyecan, stres veya korku artık hangi duyguysa paralize oldu ki kendisi de ilk defa oralardaydı. Belki sezon sonu takımın omurgasıyla birlikte hoca değişimi de olabilir ama bu sezon sonunun konusu artık. Sanki her yıl CL'de son 16'ya kalıyormuşuz gibi tavırdan vazgeçip şu anda bu anın keyfini yaşamak daha mantıklı geliyor.

Liverpool bu sezon Arsenal, M.City kadar formda değil. Biz ingiliz takımlarına karşı ezilmiyoruz genelde. Eleniriz belki ama fark falan yiyeceğimizi zannetmiyorum. Singo'nun sakatlanmaması ve Liverpool maçında stoper dışında ilk 11'e monte edilmesi şart. Boey'e de umarım form grafiğini yükseltir. Boey, Singo, Osimhen, Sallai, Barış fizik gücü yüksek, koşan, yıpratan oyuncularımız fazla. Evelallah yenilsek de çarpışarak can vereceğiz. Azdan az çoktan çok gider. Müsterih olunuz.

Hayal satmanın bir numarası yok. Bizim bugün için seviyemiz burası. İyi kura çekip Tottenham, Bodø/Glimt ve Sporting arasına düşsek belki heyecan yapmanın bir anlamı olurdu ama oradan aldığımız iyi sonuç sadece şans ile açıklanırdı.

Liverpool'u iki maçlı bir eşleşmede eleme ihtimalimiz çok düşük. Tabii ki kalbimiz bunun için atacak ama sezon başı son 16 için herkes imza atardı. Gelecek sezon daha da güçlenip buraları daha iyi oynamanın yollarını aramalıyız.

Liverpool'un sorunu da iyi kapanan takımlara karşı gibi görünüyor yine geçişleri ve hızlı atakları savunmada bizim gibi problemleri var. Baktığında bizimle benzer sorunları var gibi ama biz takım olarak limite ulaştık gibi hissediyorum. Onların ise tavanı çok yüksek.
Artı Van Dijk eski formundan uzak galiba, Konate de zaten biraz ağır kalıyor,İtalyan genç savunmacı sanırım sezonu kapatmıştı.Bu anlamda Osimhen Barış Lang le savunmayı bozup sürpriz golcüler çıkarabiliriz. Mesela Sara dan 2. Juve performansı neden olmasın hatta Yunus.

yemin ederim çok sevindim. Tottenham olsaydı bizim takım yine ortamın gazına gelip gerekli ciddiyeti göstermeyecekti. Şimdi tam performans oynamak zorundalar. ve öyle oynayıncada kazanıyooruz

burası bu arada 9000000000. dünya ülkesi olmasa maçlar ertelenirdi , bu ülkenin tek markası olan Galatasaray dışında hiçbir şeyi yok hatta futbolda zaten bizden başka hiçbir şeyi olmayan bir ülke o sebeple bu onuru bahşettiğimiz için bile birkaç maç ertelenip rahat çıkarılmalı maça takım ama işte ülke ülke olmadığı için fb falan ağlamasın diye yapmazlar
dk 3.lüğünü bile bize ve 2-3 farklı oyuncuya borçlu bir ülkenin tffsi de vefasızın önde gideni

Burası CL buranın olayı bu. Az çok eski CL turlarını hangi takımların hangi sonuçlardan ne turlar verdiğini biliyorsundur herhalde. Okan Buruk orada resmen heyecan, stres veya korku artık hangi duyguysa paralize oldu ki kendisi de ilk defa oralardaydı. Belki sezon sonu takımın omurgasıyla birlikte hoca değişimi de olabilir ama bu sezon sonunun konusu artık. Sanki her yıl CL'de son 16'ya kalıyormuşuz gibi tavırdan vazgeçip şu anda bu anın keyfini yaşamak daha mantıklı geliyor.
Dediğim gibi bu maça özel değil. Y.boys, prag ve alkmaar'da da paralize oldu. Tek yönlü futbolu var ve takım raydan çıkınca ne yapacağını bilmiyor

Artı Van Dijk eski formundan uzak galiba, Konate de zaten biraz ağır kalıyor,İtalyan genç savunmacı sanırım sezonu kapatmıştı.Bu anlamda Osimhen Barış Lang le savunmayı bozup sürpriz golcüler çıkarabiliriz. Mesela Sara dan 2. Juve performansı neden olmasın hatta Yunus.
Liverpool bu sefer grup maçı gibi çıkmayacak hem daha önlem alacaklardır hem de daha formda olacaklardır o yüzden bu turda şansımızın olduğunu düşünmüyorum. Bu maçlar artık CL gibi en büyük turnuvada buralarda olmanın keyfini yaşamamız gereken yerler. Hedeflerimiz hep buralar olmalı işte bunu başarır ve süreklilik sağlarsak ondan sonra daha ileri gidebiliriz.

Bu turu geçersek kem küm etmesinler kupayı Istanbul'a kargolasınlar

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulen tottenham olaydi iyiydi.

Neyse ismimizin gectigi yerler ve takimlardan gururlanip elimizden geleni yapacagiz.

Gecersek ne ala.

Okan hoca ikinci macta juvenin kacirdiklarini liverpoolun atacaginin bilincinde olmasi lazim.

Bu arada fikstur gel
Bjk dep
Liverpool
Basaksehir
Liberpool dep
Goztee dep
Trabzon dep

1772197772013.webp

Dünyanın en iyi takımları sıralamasında 1.sıraya çıkan güncel kadro

ah ulan ah adam gibi bir 10 numara bulsak Osi nin arkasına var ya , cidden farklı şeyler düşünebilirdik

1772197619146.webp

Geri
Üst Alt