Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.632
- 36.189
- 3.638
Liverpool'un sorunu da iyi kapanan takımlara karşı gibi görünüyor yine geçişleri ve hızlı atakları savunmada bizim gibi problemleri var. Baktığında bizimle benzer sorunları var gibi ama biz takım olarak limite ulaştık gibi hissediyorum. Onların ise tavanı çok yüksek.Yalnız az evvel Lpoolun bu sezonki maç skorlarını inceledim, enteresan şekilde çok aman aman formda bir dönemleri olmadığı gibi zaten bize kaybettikleri dönemde de ciddi kayıplar vermişlerdi. Bunun yanında özellikle ligde kendi sahalarında ve deplasmanda daha zayıf diye nitelendirdiğimiz takımlara karşı beraberlikleri çok fazla, galip geldikleri maçlarda da öyle amana aman farklı skorlu maçlar pek yok, geneli tek farklı galibiyetler. Avrupa'da denk takımlara galibiyetleri olmuş, Real Inter gibi, ama bize yenildiler, Psv den 4 yediler, yani kısacası genel olarak bakıldığında bu sezon inişli çıkışlı demeyeyim de baya bildiginiz dengesiz maçlar çıkarmışlar, özellikle altını çiziyorum kendilerinden daha düşük bütçeli takımlara karşı kazanamadıkları maç sayısı çok fazla ve kazandıkları maçlarda da tek farklı galibiyetleri çok. Bu açıdan bakıldığında bir konsantrasyon eksikliği ya da maç seçme durumu gibi bir olay var. Hoş gerçi bu saatten sonra bize karşı daha dinamik ve ciddi olacaklardır fakat futbolda şöyle de bir durum var, bir takım bir sezonda nasıl bir tempo yakalarsa genelde öyle de bitiriyor. Yani Liverpool bence bizim eşleşmemizde de dağınık bir görüntü çizebilir. Az önce dedigim gibi futbolun doğrularını yaparsak ve artık bir zahmet bazı oyuncularımız da elini taşın altına sokarsa ben yine en kötü burada tek farklı bir galibiyet bekliyorum. Anfield ise sarı kart durumuna göre şekillenecek, Osimhen cezalı olsa burada ister 3 farklı kazanmis olalım, Anfield da tur gider. Ufak bir detay, bizden önce peşpeşe 2 Wolverhampton deplasmanına gidiyorlar, peşine de yine bize deplasman. Belki yorgun yakalarız.